Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 29.05.2015.
12:30
S. Ban A

Karcinom zapisan u horoskopu

Smatra se da je rak bolest prvo vodenih znakova, a onda i znaka Ovna, Device i Jarca. Veruje se da za ovu bolest "krive" planete Mesec, Saturn i Venera. Još stari Egipćani su bolest, koju danas znamo pod imenom kancer, nazvali "rakova bolest" a upravo zbog toga što je najviše bila zastupljena kod osoba rođenih u ovom znaku.

roleplaygateway.com
 

Danas znamo da u telu imamo kancerogene ćelije, ali ne obolevamo svi. Koji organ će oboleti i da li će doći do toga, može se videti u horoskopu.

Dakle, prvo upozorenje će dati planeta Saturn i znak u kome se nalazi. S obzirom na to da svaki znak vlada određenim organom, ovo je početna pozicija koja daje informaciju odakle bolest može da krene. Pošto svi u svojim natalnim kartama imamo Saturn u nekom znaku, a ne obolevamo svi od ove opake bolesti, to znači da ova planeta mora da pokaže još nešto i da u celu sliku mora da se uključi još neka planeta. Dakle, prvi i najvažniji signal predispozicije daju aspekti Saturna s Mesecom, Jupiterom ili Venerom. Znak u kome se nalaze aspektirane planete opisuje preko kojih organa bolest napreduje.

Problematični aspekti

Ako se u horoskopu pojave problematični aspekti i to uključeni u šesto ili 12. polje (akutne i hronične bolesti) onda se može sa sigurnošću tvrditi da će se osoba suočiti sa velikim zdravstvenim problemima. A ako su aspekti prisutni, ali nisu aktivirana ova polja, to znači da osoba može, ali i ne mora da dođe u takvu situaciju, sve će zavisiti od životnog stila i preventive.

Ako je Saturn loše aspektovan s Mesecom to ukazuje na stomak, matericu, jajnik, limfne žlezde. Ovaj aspekt jače utiče na žene nego muškarce, često je prisutan u grupacijama (naseljima) kada više ljudi oboleva. Kad je loše aspektovan s Venerom ugrožava dojke, okrugle i parne organe, kožu, usta i polne organe. Osoba pre oboljevanja može biti sklona gojenju i slabom kretanju. Loš položaj Venere ukazuje na taloženje toksina u masnim ćelijama.

Ako je loše aspektovan Jupiter, loš i usporen rad jetre može prouzrokovati zloćudnu bolest, osim ovog organa, ugroženi su i pankreas i krv.

Pored ovoga, nekada ključnu informaciju daje znak u kome se dominantno odigrava nepovoljan aspekt, pa po tome delimo: Ovan - glava, Bik - grlo, štitna žlezda, Blizanci - pluća, Rak - želudac, stomak, Devica - stomak, creva, Vaga - bubrezi, koža, Škorpija - genitalni organi, bešika, debelo crevo, Strelac - jetra, pankreas, žuč, krv, Jarac - kosti ili bolest nastupa u dubokoj starosti, Vodolija - mozak, Ribe - podmuklo i nepoznato poreklo bolesti ili jetra.

Smatra se da od raka obolevaju vodeni i zemljani znaci, a vazdušni i vatreni manje. Veruje se da ova bolest ne napada tipove koji u svom horoskopu imaju naglašeno Sunce (ili znak Lava). Ipak, bez obzira na navedene podele, treba imati na umu da je svaki horoskop različit i nosi energiju jedinstvenu i neponovljivu. Da li će se neko sigurno razboleti ili da li je neko baš stopostotno zaštićen pokazaće i ostale planete u horoskopu. Zbog toga, ovakva tumačenja treba uzeti samo kao upozorenje, nikako kao krajnju prognozu i dijagnozu.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Rakovi, brižni roditelji
ZVEZDE I MISTERIJE Saturnove boljke
ZVEZDE I MISTERIJE Rakovi - lekari bez premca
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online