Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 25.02.2015.
12:31
S. Ban A

Ribe, neuhvatljivi sanjari

Ribe su znak koji više nego bilo koji drugi predstavlja dvojnost i kontroverznost. Ogromna simbolika koju predstavlja i misteriozno dejstvo Neptuna daje širok spektar različitih osobina kojima nas mogu iznenaditi osobe rođene u ovom znaku.

imagesci.com
 

Među njima ćemo naći produhovljene i skromne ljude, ali isto tako mešetare koji svoj život troše na spletkarenja i ogovaranja. Teško ih je dokučiti jer imaju moć da po potrebi budu neprimetni i neuhvatljivi.

U kom smeru će se razvijati osoba koja je pod dejstvom ove energije, zavisi od kompletnog horoskopa i aspekata koje Sunce pravi s ostalim planetama. Ukoliko je Sunce obdareno povoljnim aspektima kao što su trigoni i sekstili, osoba ima mogućnost da svoju maglovitu prirodu iskoristi i upotrebi na koristan i kvalitetan način.

S druge strane, ukoliko je Sunce opterećeno lošim aspektima, ova osoba ne bi smela da laže, vara i donosi odluke sama jer će zbog sklonosti greškama biti uvek uhvaćena u greškama i prevari.

Jake Ribe, naglašen Neptun ili bogato 12. polje, ukazuju da osoba jedan deo svog života verovatno provodi daleko od očiju javnosti. Dobrovoljno se, a nekad i prisilno, povlači u izolaciju kojom luta. Ukoliko ostatak horoskopa podari mogućnost, ona pronalazi sebe u miru i tišini jer ume da iskoristi takve okolnosti za lični razvoj i prosvećenje. Međutim, ukoliko ništa od urođenih talenata ne ostvari, kroz život mogu da je prate maler, bolest i nesreće. Riba je osoba koja se iz ovakvog vilajeta teško izvlači najpre zbog toga što trenutno olakšanje najlakše pronalazi u porocima koji je ekspresno vode na dno.

Skrivanje ispod šminke

Osobe koje su rođene s podznakom u Ribama ili im je Neptun smešten u prvo polje horoskopa, imaju potrebu da se kriju i za sebe uvek biraju neupadljivo mesto. Fizički su prepoznatljivi po dugoj kosi, jakoj šminki, kapi na glavi. Ukoliko je reč o muškarcu, svoju masku oblikuje bradom, brkovima i tamnim naočarima. Deluju zbunjeno, uspavano i uplašeno. Ako nisu poročni, onda su pobožni i neretko neshvaćeni od svoje okoline.

Pošto Ribe prirodno vladaju 12. poljem, u natalnom horoskopu, ono predstavlja sve ono što je potisnuto duboko u podsvest. Na praktičnom nivou ovo su neistražena mesta, daleki predeli, pusta ostrva i sve institucije kojima je svrha izolacija nečega. Na putu ličnog razvoja ovo je polje magistrature, medicine, psihologije, psihijatrije, a ambijenti za to su bolnice, zatvori, manastiri. U geografskom smislu ovo su okeanske i morske dubine, tama kosmosa i sve ono što je za normalan ljudski um krajnje nepoznato i nedokučivo.

Misterioznost ove energije budi visoku intuiciju, ali i inspiraciju, pa je zbog toga među ovim ljudima veliki broj umetnika i istraživača jer preduslov za uspeh na tim poljima je potreba da se sagleda ono što drugi ljudi ne vide. Fantastične fotografije, slike, kompozicije, poezija, to je samo deo prirodnih talenata kojima su Ribe nadarene. S druge strane, ukoliko se osoba ne pronađe ni u čemu što bi hranilo nenadmašnu maštovitost i inspiraciju, posledice mogu biti pogubne jer ih iza ćoška vrebaju duševne bolesti, psihičke tegobe ili nesreća zbog zavisničkog karaktera koji se ogleda u alkoholizmu ili narkomaniji.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Bučni Ovnovi i stidljive Ribe
ZVEZDE I MISTERIJE Ribe između emocija i iluzija
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online