Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 13.02.2015.
12:27
S. Ban A

Šta kažu zvezde: Kad je pravo vreme za ljubav?

Svaka aktivnost koja se dešava na zemlji nosi pečat trenutnog položaja planeta na nebu. Zbog toga nije svejedno kada ćemo otpočeti posao, sklopiti brak, potpisati ugovor, kupiti auto, krenuti na putovanje... S obzirom na to da se planete stalno kreću i da je horoskop nekog trenutka jedan i neponovljiv, teško je odrediti opšta uputstva koja bi važila za sve prigode.

windsofthoughtsblogspotcom
 

Najinteresantniji su horoskopi trenutka otpočinjanja neke ljubavne veze. Ako bismo na osnovu kretanja Sunca napravili uopštenu podelu, onda naša ljubav, u zavisnosti kada je otpočela, može teći ovako:

Ako je veza otpočela u vreme vladavine Ovna - mnogo uzbuđenja, strasti i ljubomore. Detinjasto ponašanje oba partnera, bučne svađe, česti raskidi i romantična mirenja nakon kojih ljubav još više procveta.

Početak u vreme Bika - ovo obećava uživanje, maženje, poljupce, masaže. Fizički dodir je neobično važan. Ovo su oni parovi koji su u večnom zagrljaju. Mogući problemi zbog finansija.

Razočaranje posle zanosa

Koliko je vreme Jarca povoljno za opstanak veze, toliko Vodolija obećava brzi rastanak. Ovo je znak koji simboliše raskide i neočekivane promene, pa tako svaka veza koja je otpočela u vreme vladavine Sunca u ovom znaku, nosi sa sobom rizik iznenadnog i trajnog rastanka.
Zna se da su Ribe veliki zanesenjaci i romantičari. Ako je veza započela u vreme dok je Sunce išlo kroz ovaj znak, odnos će biti ispunjen ljubavlju i toplinom, ali, uprkos tome, uvek će nešto nedostajati. Nakon velikog zanosa, moguće je bolno razočaranje.

Vreme Blizanaca opisuje ljubavnu vezu koja je zasnovana na komunikaciji, a izlasci se svode na duge šetnje. Problemi se prevazilaze razgovorima, mejlovima ili SMS porukama.

Dok je Sunce u Raku, svaka započeta ljubavna veza ima dodatnu notu porodične topline i nečeg što obećava da preraste u brak. Žene u ovakvoj vezi se ponašaju zaštitnički prema partneru, koji pak, s druge strane, ovo može doživeti kao gnjavažu.

Za vreme vladavine Sunca u Lavu, veze otpočinju naglo. Strastvenost i takmičarski duh oba partnera obećavaju dinamičnu i burnu vezu koja se može završiti brže nego što je započela.

Ako je ljubav začeta u vreme dok je Sunce boravilo u znaku Device, neće biti obojena preteranim strastvenim izlivima. Ali, s druge strane, moguća je dugotrajnost jer će saradnja partnera biti na visokom, možda čak i poslovnom nivou.

Ljubav započeta u vreme boravka Sunca u znaku Vage deluje obećavajuće, naročito ako se susretnu partneri koji cene estetiku i harmoniju. Vaga je simbol partnerstva i braka, pa se može reći da je ovaj period izuzetno povoljan za otpočinjanje veze.

Erotična Škorpija će svakoj vezi dati notu seksualnosti pa će odnos partnera biti zasnovan više na fizičkom kontaktu nego na duhovnom. Izvesne su dramatične epizode, jedno drugog muče psihološkim igricama, ljubomorom i posesivnošću.

Početak veze u vreme vladavine Sunca u znaku Strelca opisuje lepršavo zabavljanje, mnogo putovanja, zabava, zajedničko učenje i istraživanje. Ipak, ovo može da potraje samo ukoliko veza ima neobavezujući karakter. Svaka priča o zajedničkom životu ili braku može biti povod za neočekivani raskid.

Osim Vage, drugi znak koji obećava dugotrajnost veze je Jarac. Iako početak ljubavnog odnosa nije zanosan, s vremenom stvari dolaze na svoje mesto i veza poprima ozbiljan karakter koji može opstati doživotno.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online