Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 25.11.2016.
01:30
Vestionline A

Ovo nikako nemojte da radite svojoj vagini!

Stručnjaci imaju odličan odgovor zašto neke stvari ne bi trebalo da radite s vašom vaginom.

vimeo.com/printscreen
Foto: Ilustracija

1. Izlagati je pari

Glumica Gvinet Paltrou pohvalila se ovim tretmanima, kojima izlaže svoje međunožje, a među njima je i tzv. Tikkun Spa. Tokom njega žena seda na mini presto, a zatim se pušta para, koja navodno čisti njenu matericu. Gvinet tvrdi kako to i uravnotežuje nivo ženskih hormona.

No, stručnjaci tvrde kako to pruža dobar osećaj isključivo zbog toplote, kojom se povećava protok krvi u celom vaginalnom području, uključujući i klitoris, što uzbuđuje mnoge žene. Ako se previše približite pari, mogli biste da zadobijete opekotine. Osim toga, para povećava vlažnost, čime spomenuto područje postaje još osetljivije na razvoj gljivica i bakterija.

2. Sunčati je

Glumica Šailin Vudli u jednom intervjuu je otkrila kako svojoj vagini voli da podari malo vitamina D sunčanjem, posebno kada je iscrpljena, jer joj to daje više energije. No, stručnjaci ponovno imaju odličan odgovor zašto to ne bi trebalo da radite.

Naime, vaša vagina će dobiti jednaku količinu vitamina D, kao i da uzmete ovaj vitamin kao dodatak ishrani, a pritom nećete morati da izlažete svoje genitalije, s povećanim rizikom od raka kože, kao što je melanom.

3. Stavljati lepljive stvari u nju

Nije šala! Kandi Burus, iz rijaliti šoua "Real Housewives of Atlanta", otkrila je kako voli tamo dole da stavlja šećer, kako bi zasladila ukus. No, to definitivno nije dobra ideja i sigurni smo da ne želite tamo dole da stavljate ništa što bi moglo ostati te tako narušiti ravnotežu bakterija i kiselina u vagini koja tako može da postane plodno tlo za infekcije, ako ne i nešto gore.

4. Ispirati je

Iako to već verovatno znate, nikada nije loše utvrditi gradivo: nema potrebe da ispirate svoju vaginu, jer ona je organ koji se sam čisti. Druga stvar, ispiranjem uznemiravate prirodnu ravnotežu vagine, što može dovesti do iritacije i vaginalnih infekcija.

5. Stavljati pirsing

Rizik od infekcija, ožiljci, bol... Da li da nabrajamo dalje? Iako neki stručnjaci tvrde kako on može biti vrlo siguran, ako se uradi kako treba, on je neregulisan u brojnim zemljama pa postoje velike šanse da bi nešto moglo poći po zlu.

Osim toga, iako se priča kako genitalni pirsing može povećati seksualno zadovoljstvo, isto tako može da izazove iritaciju i suze tokom takvih aktivnosti, a to je daleko od seksi.

Petak 25.11.2016. 02:09
Ma ko jeebe vama i strucnjacima maater! Sve su to moj do mojega strucnjaci!! Prvo se izjasne za jedno a posle godinu dana tvrde suprotno. Au PM i vi i strucnjaci
Petak 25.11.2016. 13:27
Ja mojoj intimnoj prijateljici samo qraac stavljam, radosna ona, srećan ja.
Nedelja 27.11.2016. 21:50
Које ли само теме...?! Или пишете о нечијим синовима и ћеркама....о неким америчким пјевачима и ликовима које познаје ужа родбина и комшилук....или у крајњем случају о ку**цу или пи*зди....Ееее благо вама и вашој памети!!! Од овог портала правите десеторазредно смеће...ФУУУУЈ !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online