Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 15.06.2015.
12:30
S. Ban A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 15. do 21. juna 2015. godine.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: okolnosti će vas navesti da se osetite kao da ste blokirani sa svih strana. Bilo kakva reakcija izazvaće oštar sukob i tenziju iz čega će proisteći teške reči i uvrede. Da biste izbegli haos u koji možete upasti, nabacite osmeh na lice i držite jezik za zubima.
LjUBAV: niste sigurni šta spada u ljubav, a šta u posao. Emotivno ste prazni pa vas iritiraju zahtevi vašeg partnera kome nije jasno zbog čega ste toliko napeti i daleki.
ZDRAVLjE: glavobolja.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: bez obzira što znate da nije mudro mešati se u privatne probleme svojih saradnika, ganuće vas poverljiva ispovest saradnika koji na taj način pokušava da se opravda. Protiv svoje volje, bićete uključeni u rešavanje problema koji uopšte nije vaš.
LjUBAV: maštate o osobi koja nije slobodna. Iako vam se čini da bi to bio životni spoj, ne zaboravite da vi uvek tako pomislite na početku poznanstva.
ZDRAVLjE: čuvajte se povreda.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Kondicija je u usponu. Poslovi koji su tapkali u mestu, ovih dana se aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi.
LjUBAV: Planirate kraći put. Vaša neodlučnost iritira partnera, pa je bolje da se ne mešate u izbor koji je vašoj voljenoj osobi mnogo važniji nego vama.
ZDRAVLjE: Čuvajte zglobove.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Rasejani ste. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje na poslu može vas mnogo koštati ukoliko se na vreme ne trgnete i ne odvojite realnost od mašte.
LjUBAV: Očekuje vas razgovor sa osobom koja vam je zvanično samo prijatelj. Prijatna komunikacija vas može navesti da poželite nešto više.
ZDRAVLjE: Nervoza.

LAV (22. 6. - 23. 8.)

POSAO: Neprijatne vesti vam mogu, nakratko, pomutiti planove. Vaša potpuna posvećenost jednom problemu vas može skupo koštati, naročito ukoliko dozvolite da vam promaknu važni detalji vezani za posao koji svakodnevno obavljate.
LjUBAV: Iako vam se čini da na ljubavnom planu sve dolazi na svoje mesto, mala rasprava, potpuno neočekivano, može uzrokovati raskid. Izbegavajte diskusije.
ZDRAVLjE: Mogući problemi sa sinusima.

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Predstoje dani koje će obeležiti stresovi i nezadovoljstvo. Ukoliko ne izbegnete bespotrebne troškove, možete zapasti u veću novčanu krizu. Tek od kraja nedelje možete računati na pozitivne vesti i komunikaciju sa nekim ko vam može pomoći.
LjUBAV: Ako je vaša veza opterećena spletkama i ucenama ljudi koji vas okružuju, ovaj period može biti veoma izazovan. Ne pokušavajte na silu da razrešite probleme.
ZDRAVLjE: Mogući su zapaljenski procesi.

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Ne uspevate da na pravi način organizujete svoje finansije. Ne razumete zbog čega, iako dajete sve od sebe da zaradite, nemate dovoljno za sve što želite. Nije problem u malom prilivu novca već u vašem impulsivnom i neplanskom trošenju.
LjUBAV: Želite promene ali niste sigurni konkretno koje. Vaš partner je dovoljno tolerantan da vašu neodlučnost i zbunjenost istrpi pa je pravo vreme da popričate.
ZDRAVLjE: Bolovi u leđima.

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Za vas nema predaha. Čini vam kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam potpuno nezdrava. Intenzivno smišljate načine kako da se rešite svega i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Ne bežite od obaveza.
LjUBAV: Na emotivnom planu se dešava blagi pozitivni pomak. Ipak, značajne promene neće doći preko noći jer za realizaciju svega što želite trebaće puno truda i vremena.
ZDRAVLjE: Proverite krvni pritisak.

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Morate da napravite dobar plan koji neće biti samo bezvredan spisak želja. Uspeh je moguć jedino na takav način. Ukoliko u posao uđete timski, uspeh izvestan. Osim toga, budite oprezni jer vas očekuje neplanirani trošak.
LjUBAV: Mnoge od vas očekuje ljubavna ponuda. Slobodni mogu zbog usamljenosti upasti u iskušenje i upustiti se u vezu koja nema perspektivu.
ZDRAVLjE: Čuvajte se respiratornih infekcija.

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Pred vama su komplikacije oko ugovora ili neke kupovine kao i problemi sa dokumentima. Ako donosite neku važnu odluku, ovi dani nisu povoljno vreme za to. Odustanite od pokretanja novih projekata jer možete preceniti svoje kapacitete.
LjUBAV: Naprasno vam se učinilo da ste se ponovo zaljubili u svog partnera. Vaše dobro raspoloženje može na kraju rezultirati krahom ukoliko pokušate da promenite nešto.
ZDRAVLjE: Izbegavajte slatkiše.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Period počinje neprijatnim vestima. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaših ambicija, ovim preokretom postaje neizvodljiva. Pomešali ste posao i privatni život pa ste dozvolili da vaše lične probleme rešavaju drugi ljudi. Ne paničite, kriza je kratkotrajna.
LjUBAV: Hladni odnosi koji vas muče od početka nedelje nestaće zajedno sa smirivanjem situacije na profesionalnom planu. Ne opterećujte partnera svojim poslom.
ZDRAVLjE: Gastritis.

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Očekuje vas borba na svim poljima. Pobeda je moguća ukoliko budete istrajni. Mnogi će ovaj period na poslu osetiti povećanu tenziju a sve to kao rezultat nekih promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj su angažovani.
LjUBAV: Sve što partner pokuša da vam kaže, kod vas nailazi na otpor i nerazumevanje. Takav stav vas, dugoročno, vodi u zahlađenje odnosa, a na kraju i rastanak.
ZDRAVLjE: Čuvajte sinuse.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Device u raljama hipohondrije
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Najvredniji radnici zodijaka
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online