Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 06.10.2011.
17:36
Vestionline A

''Body&soul'' - predah za dušu i telo

Stres je postao sastavni deo naše svakodnevice i gotovo nemoguće ga je izbeći. Možda ne možemo da se sklonimo od stresne okoline, ali zato možemo da pronađemo mesto da se opustimo i regenerišemo telo i duh.

Velnes centar ’’Body&soul’’ želi velikom ponudom usluga da pomogne da se opustite i nađete kutak u kome će te se odmoriti od stresa, ali i dovesti svoje telo u red. U okviru programa velnes centra postoje tri oblasti :

Masaža
Fitnes
Ishrana

MASAŽA

Jedan od najboljih načina da opustite svoje telo jeste masaža. Neki stručnjaci masažu čak navode da ona uspostavlja vezu između duše tela. ''Body&soul'' vam nudi široku dijapazon masaža koje možete odabrati.

Švedska masaža

Napeti ste, preplavljeni negativnom energijom koja vas okružuje? Imate potrebu da se oslobodite te težine? Preporucujemo Vam energetsku, revitalizujuću, relaksacionu ''Švedsku masažu''. Trajanje: 90 min.

Kraljevska masaža

Priuštite sebi uživanje dostojno kraljeva. Iskusite masažu u četiri ruke, koje istovremeno i balansirano utiču na opuštanje i leve i desne polovine tela. Trajanje: 80 min.
 

Lomi-lomi

Kada nestane harmonije, priuštite sebi masažu drevnih Havajaca. Lomi-lomi ili ''ruke koje vole“ se zasniva na psihologiji polinežanskih vračeva koja se zalaže da sve bude u harmoniji i ljubavi. Trajanje: 90 min.

Ayurveda tri doshabyangam

Želite da pronadjete ili održite svoju psihofizičku ravnotežu? Nudimo vam jednu od tehnika TRI DOSHABYANGAM. Trajanje: 80 min.


Ayurveda netrabyabgam

Oslobodite se toksina, težine u nogama, detoksikujte organizam na stari Indijski nacin.

Trajanje: 120 min.

Ayurveda marmabyangam

Osećate se umorno, malaksalo, nevoljno, osećate energetski pad? Vreme je da pročistite Vaše energetske marma kanale i uspostavite dobar energetski protok kroz Vaše telo. Trajanje: 100 min.

Šijatsu (Shiatsu)

Da biste obnovili normalan protok životne energije sa ciljem da se u organizmu uspostavi balans i postigne mentalno i fizicko zdravlje iskusite japansku tehniku SHI (prst) ATSU (pritisak). Trajanje: 120 min.

Orang-Malu

Masažom koja dolazi sa Balija vratite snagu i stvorite potpuni osećaj opuštenosti. Orang-Malu se odnosi na skrivenu unutrašnju snagu, sabranost i

Kontakt

 

Dodatne informacije možete dobiti telefonom na broj +381 11 31 11 240, ili posetom na internet stranicu ''Body&soul''.

svest. Trajanje: 90 min.

Miofascijalna tehnika

Izuzetno blagim istezanjem omotača Vašeg tela dopustite da se omotači – fascije oslobode loših iskustava, napetosti, trauma koje je Vaše telo upravo uz pomoć njih upamtilo i skrilo u sebi. Trajanje: 90 min.

Yumeiho


Starom japanskom veštinom povratite dobre položaje izmeštenim zglobovima i time vratite svoje telo u balans i ravnotežu. Trajanje: 120 min.

Badiskrab (Bodyscrub)

Oslobodite Vašu kožu orožalog starog sloja i time joj dopustite da diše, istovremeno mineralizujte telo izabranim kompleksom soli i minerala. Trajanje: 120 min.
dodirvina

Dodir Pariza

Produžite sebi svežinu i mladost kremama i uljima na bazi ekstrakta vina, vinoterapija je sastavni deo prestižnih spa programa i hotela širom sveta. Trajanje: 120 min.

Reflexology

Prepustite se čarima Tajlandske foot masaže, a mi ćemo se potruditi da harmonizujemo Vaš organizam putem refleksnih zona na koži stopala. Trajanje: 90 min.


Herbal spa

Iskusite tradiciju Indije i holističku masažu toplim biljnim jastucicima punjenim đumbirom, lavandom, ruzmarinom, kimom… koji će se zagrejani naći na Vašem telu. Trajanje: 90 min.

Okean (Ocean)

Nahranite kožu oligo mineralima i vitaminima iz algi, pospešite mršavljenje i mikrocirkulaciju kroz Fangoterapiju i ''Ocean'' masažu. Trajanje: 120 min.
 

Vulkansko kamenje (Hot Stones)

Iskusite energetski tretman vulkanskim kamenjem. Uživajte u toploti kamena i primite elektromagnetni potencijal koji Vam on daje. Trajanje: 90 min.

Limfna drenaža

Oslobodite se toksičnih materija metodom koja stimuliše protok limfe ka venskoj cirkulaciji stvarajući osećaj čistog i laganog tela. Trajanje: 80 min.

Čokomint

Podstaknite hormon sreće i zadovoljite svoja čula izuzetno prijatnim preparatima na bazi čokolade. Trajanje 120 min.
 

Harmony

Uživajte u kombinaciji eteričnih ulja koje smo spremili za Vas. Opustite telo, odmorite dušu i um termo-aromaterapeutskom masažom. Trajanje: 120 min.
 

Med (Honey)

Nahranite kožu i detoksikujte organizam po principima francuske limfne drenaže, uživajte u masaži medom. Trajanje: 120 min.

Masaža parova (Couple Massage)

Podelite uživanje sa Vama dragom osobom, uživajte zajedno u Couple masaži. Trajanje: 90 min.

Masaža trudnica


Negujte svoje telo i u vreme trudnoce. Prepustite se rukama stručnjaka u masaži prirodnim preparatima. Trajanje: 45-60 min
 

Sportska masaža

Želite da se pripremite za važan meč ili takmičenje? Da se otarasite mlečne kiseline koja se nagomilala u mišiću radi istih, mi ćemo Vam pomoći u tome. Trajanje: 60 min.

Anticelulit tretman

Čini Vam se da ste sve pokušali ali uzaludno, njega kao da je sve više. Poslušajte i iskusite i nas, potrudićemo se da ga se konacno rešite. Trajanje: 60-120 min.

Terapeutski tretman

Prate Vas bolovi iz dana u dan… Za probleme sa bolom u leđima, hipertonusom, spondilozom, lumbagom, išijalgijom…. ne gubite vreme… Trajanje: 60 min.

FITNES

Svaka osoba je individua za sebe i svi se razlikujemo u načinu života, navikama, motoričkim, fiziološkim i zdravstvenim potencijalima i naravno na kraju od same motivacije. Zato je bitno odrediti adekvatnu telesnu aktivnost, a upravo je personalni trening savršen izbor.

Od kada se pre nekoliko godina pojavila na svetskom tržištu, ''Fitvibe'' je napravio revoluciju u vežbanju
 

Lični trening kao rezultat razvoja tehnologije treninga značajno se razlikuje od grupnih treninga koji su do skoro bili dominantni u trenažnoj aktivnosti. Naš personalni trener će Vam pomoći da na najefektiniji način, uz odlične uslove za rad, iskoristite vreme koje ste namenili za trening.

U okviru fintes programa, ''Body&soul'' nudi i vežbanje na trenažeru ''Fitvibe'', koji poboljšava se tonus mišića, fleksibilnost pokreta, pospešuje mršavljenje, smanjuje celulit, a takođe i sprečava nastanak osteoporoze.

Specijalna vibraciona platforma isteže mišiće koji aktiviraju tonični vibracioni refleks. Platforma vibrira 30-50 puta u sekundi, samim tim i nekontrolisane mišićne kontrakcije se odigravaju istom brzinom.

Treba napomenuti da velnes centar ''Body&soul'' u ponudi ima i program smanjivanja telesne mase. Program redukcije traje 3 meseca, posle koga stičete zdrave navike i sa lakoćom savladavate dalje prepreke. Tokom rada konstantno Vas prati stručan tim sačinjen od nutriconiste, fitnes trenera i fizioterapeuta. Osnovna sredstva rada su aerobni rad uz vežbanja sa opterećenjem i poseban režim ishrane.

ISHRANA

Kvalitativno i kvantitativno uravnotežena ishrana obezbeđuje dobro zdravlje i štiti od bolesti.

''Body&soul'' ima sopstveni tim nutricionista, koji ima za cilj da se pravilno hranite, postignete energetsku i biološku vrednost i da strukturom ishrane unapređite Vaše zdravlje i sprečite oboljevanja.


Pravilna ishrana mora da sadrži dovoljno energije i sve potrebne hranljive i zaštitne materije u skladu s nutritivnim potrebama pojedinac, osigura uravnotežen odnos čvrstih i tečnih namirnica koje su lako svarljive i obezbedi osećaj sitosti i zadovoljstva nakon uzimanja obroka.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online