Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 23.02.2018.
04:30
Vestionline, b92.net A

Ovo je lista najboljih plaža za 2018.

Sajam turizma je počeo, pa će samim tim i agencije ponuditi brojne popuste i pogodnosti. To znači da će mnogi ljudi već sada izabrati mesto gde će provesti svoj godišnji odmor. Ukoliko želite da provedete letovanje u nekom rajskom mestu, evo šta vam savetuje sajt Trip Advisor, koji je objavio listu najboljih plaža za 2018. godinu.

pixabay.com
 

Grejs Bej, Turks i Kaikos

Smeštena na Karibima, na ostrvu Turks i Kaikos, ima najčistiju vodu i najmekši beli besak. Jedino što turistima smeta jeste udaljenost. Idealna je za sportove na vodi, u kojoj nema ni kamenja ni morskih algi.

Baha do Sančo, Brazil

Ova plaža je deo područja koji je pod zaštitom Uneska i prošle godine je bila proglašena najlepšom na svetu.

Plaža Varadero, Kuba

Prirodne atrakcije poput pećina i grebena doprinose lepoti ove plaže u čijoj blizini se nalazi mnoštvo hotela, kao i prašuma.

Orlova plaža, Aruba

Osim po belom pesku, ova plaža je poznata i po morskim kornjačama. Popularno je mesto za kampovanje,a na plaži se vikendom igra i tenis.

Plaža Sedam milja, Kajmanska ostrva

Plaža duga 6,2 kilometara dostupna je celom svojom dužinom jer se smatra javnom svojinom. Popularna je i za noćne izlaske jer su na njoj smešteni brojni restorani, hoteli i barovi.

La Konča, Španija

Smeštena u neposrednoj blizini San Sebastijana. Poznata je i kao jedna od najviše fotografisanih plaža na svetu. Najlepša karakteristika ove plaže je zlatni pesak, koji daje poseban efekat u vreme zalaska i izlaska sunca. Smatra se jednom od najlepših gradskih plaža Evrope.

Klirvoter, Florida

Plaža popularna za parasejling, skijanje na vodi i brodske izlete na kojima je moguće posmatrati delfine. Ova plaža se već dugo smatra jednom od najboljih plaža SAD. Idealna je za porodične odmore.

Sedam milja, Jamajka

Voda na ovoj plaži je tirkizna i kristalno čista. Kuće i hoteli su “skriveni” u prašumi. Na samoj plaži nalaze se kafići, barovi na otvorenom.

Bavaro, Dominikanska Republika

Ova plaža je toliko popularna da su gužve sasvim normalna stvar. U blizini se nalazi golf klub, ali i šoping centar.

Plaža Norte, Meksiko

Severno od Kankuna smešten je ovaj meksički boemski raj, do kojeg posetioci najčešće dolaze na biciklu ili peške. Uz magičan zalazak sunca najlepše se slažu i ukusni plodovi mora, koji se prodaju bezmalo na svakom ćošku.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online