Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 18.08.2018.
00:30
Vestionline A

Nokia 7 Plus najbolji pametni telefon 2018. godine u "consumer" kategoriji

Organizacija EISA (Expert Imaging and Sound Association) proglasila je telefon Nokia 7 plus pametnim telefonom 2018. godine, u "consumer" kategoriji, saopštila je kompanija HMD Global, dom Nokia telefona. EISA nagrade dodeljuje najveća svetska nezavisna komisija koju čine predstavnici 55 najcenjenijih specijalizovanih časopisa i portala. Kolektivno su pohvalili telefon Nokia 7 Plus zbog upečatljivog dizajna, odličnih performansi i impresivnih mogućnosti kamere, nakon testiranja protiv jake konkurencije u jednoj od najtraženijih kategorija ove nagrade.

Promo
Nokia 7 Plus

- Nokia 7 plus osmišljena je kako bi isporučila sve ono za šta se mi u kompaniji zalažemo, a posebno nas raduje što je taj naš cilj prepoznat od strane eksperata branše. Nastojimo da stvaramo telefone koji će objediniti moćne performanse, sjajne karakteristike fotografije i elegantan dizajn po prihvaltjivoj ceni. Nokia 7 plus je otelotvorenje naše misije da isporučujemo uređaje koji su koliko lepi, toliko i moćni a dolaze po izuzetno povoljnoj ceni. Sa priznanjem od strane ovako uvaženog udruženja kao što je EISA, pokazujemo da je u jednom uređaju moguće objediniti i vrhunski dizajn i snagu - rekao je Juho Sarvikas, direktor proizvoda kompanije HMD Global.

Napravljen da isporuči neverovatan sadržaj, Nokia 7 Plus je pravi heroj u rangu Nokia pametnih telefona. Kombinujući inovativni optički hardver i algoritme za pravljenje fotografija, ovaj telefon pretvara trenutke u fotografije koje izgledaju iznimno realno. Dvojni sensor glavne kamere sa ZEISS optikom i ultra-osetljivim senzorom rezolucije 12 MP koji omogućava 2X optički zum. Nokia 7 plus poseduje Pro Camera režim rada koji vam omogućava da slikate kao profesionalac, sa mogućnošću ručnog podešavanja naprednih odlika kamere kao što je balans bele, focus, ISO, brzina okidanja i ekspozicija.

Sa impresivnom glavnom kamerom rezilucije 16MP sa ZEISS optikom, Nokia 7 plus se odlično prilagođava uslovima loše osvetljenosti, povećavajući osetljivost kako bi se osigurao savršen selfi. Napredan Dual-Sight režim koristi i prednju i glavnu kameru kako bi napravio savršeni #Bothie, koji se potom može spremiti na servis “Google Slike” koji je neograničenog kapaciteta. Tri mikrofona snimaju prostorni zvuk u režimu “360° Nokia spatial audio” kako bi adekvatno ispratili video snimak rezolucije 4K i vašu publiku uvukli u središte zbivanja, stvorajući sadržaj dostojan velikog ekrana.

Optimizovan za maksimum performansi u svakom trenutku, pruža izvanredno dvodnevno trajanje baterije. Sa blagim zakrivljenjem poleđine i tankim ivicama, Nokia 7 Plus pruža mogućnost uživanja u velikom ekranu modernog uređaja dok Full HD+ displej dijagonale 6 inča i formata 18:9 čini ovaj telefon savršenim za pretraživanje, društvene mreže, igrice i zabavu.

Dizajn, inovacije i tehnologija

Eksperti iz celog sveta, koji čine žiri EISA nagrade, glasaju za kategorije koje uključujući fotografiju, Hi-Fi i mobilne uređaje. Svi proizvodi nominovani za EISA nagrade prolaze ozbiljan proces procene uključujući intenzivne testove kojim se proverava njihova tehnologija, dizajn i inovacije. Proizvodi koji prođu rigorozne testove ulaze u uži izbor u svojim kategorijama što dokazuje njihovu svetsku klasu. Nakon briljiranja u nizu sferama u odnosu na konkurente, Nokia 7 Plus je proglašena vodećim pametnim telefona u kategoriji mobilnih uređaja za korisnike, zbog čega će mu biti uručena EISA nagrada za 2018/2019. godinu.

Lista svih dobitnika EISA nagrade dostupna je na EISA sajtu. Pobednički proizvodi biće predstavljeni na IFA sajmu, najvećem sajmu potrošačke elektronike na svetu, koji će se biti održan u Berlinu od 31. avgusta do 5. septembra ove godine.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online