Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 24.09.2016.
04:30
24 Sata rs A

Od sada bilo ko može da vam pročita privatne poruke na Fejsbuku i Vajberu!

Vodite računa, jer putem ovih softvera koji su povezani sa Fejsbukom i Vajberom svako može da vas špijunira.

pixabay.com
Oprezno

Vajber je jedan od najpopularnijih, ako ne i najpopularniji softver za pozive, poruke - razgovore uopšte. Dostupan je na svim mobilnim platformama, a najlepša stvar kod njega je što vam uopšte ne treba telefonski provajder da biste ga koristili. Ali, krije i opasnosti.

Trenutno ga u svetu koristi 250 miliona ljudi, ali ono što verovatno niste znali - jeste da u online radnjama postoji nekoliko softvera koji su kompatibilni sa Vajberom, a suštinski služe sa špijuniranje tuđih razgovora.

Kompanije za razvoj ovih softvera prvenstveno svoje proizvode namenjuju roditeljima, koji tako mogu da prate svoju decu, s kim se i na koji način dopisuju, ali kao i sve - te aplikacije su podložne zloupotrebi.

One nose generalni naziv SpyApps, pomoću kojih možete pratiti nečije razgovore putem Vibera. One vam daju apsolutno sve što želite da znate o nečijim razgovorima.

THETRUTHSPY

Ova aplikacija vam omogućava da pratite sva kretanja na nečijem mobilnom telefonu. Instalacija je poprilično User Friendly, a radi u incognito modu, tako da neko koga pratite uopštee neće biti svestan da to radite.

MSPY

Ovo je među popularnijim aplikacijama za špijuniranje Viber razgovora. Dozvoljava vam da proverite sve razgovore i poruke, a da pri tome ne morate biti ni povezani sa drugom spravom.

Alat vam daje sve potrebne detalje o Viber istoriji korisnika, a može se integrisati i u WhatsApp, te daje podatke o lokacijama, internet istoriji, pozivima, porukama i svemu onome što neko na svom telefonu radi.
Korporacije ga redovno koriste, kao i roditelji - ali se ova aplikacija i mnogo zloupotrebljava.

SPYERA

Ovaj alat se ne može otkriti na mobilnom telefonu, i on takođe na jedno mesto prikuplja sve informacije o nečijem telefonu. SpyEra ima nekoliko opcija, uključujući i Control Panel – a ovaj softver vam kao informacije donosi i tačne datume i satnice kada se nešto desilo na nečijem telefonu, a da naravno spada u rang vašeg interesovanja.

Sav hakovani materijal puteom ove aplikacije se sabira na jedno mesto.

COPY9

Daleko najpopularnija aplikacija za špijuniranje, a dizajnirana je kao hakerski alat. Postoji nekoliko verzija koje se mogu pronaći, a postoje verzije za Viber, WhatsApp, Facebook i Instant Messenger.

Copy9 verzija postoji i za snimanje poziva, a kao nijedna druga omogućava kompletan uvid u telefon osobe koju želite dqa špijunirate.

Suštinski, Spy 9 ima opcije TheTruthSpyja, mSpyja i SpyEre na jednom mestu, što je čini daleko najmoćnijom aplikacijom - kada je hakovanje i špijuniranje u pitanju.

POVEZANE VESTI

NAUKA I TEHNOLOGIJA Fejsbuk kao terapeut
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online