Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 24.08.2018.
03:30
A. Šišić - Vesti A

Zapovesti Sare Haris, urednice britanskog "Voga"

U svetu mode ne vedre i oblače samo dizajneri stilisti i modne blogerke. Urednice svetskih časopisa poput "Harpers Bazara", "Voga" i "Kosmopolitena" iz senke diktiraju modne trendove.

instagram/sarahharrisSara Haris

Iza stranica britanskog "Voga" krije se urednica Sara Haris. Desna ruka glavnog urednika Edvarda Eninfula, kako mnogi tvrde, ima oko za komade koji će sludeti svet. Mnogi je zbog upečatljivog izgleda i sive duge kose nazivaju modnom vilom.

- Prve sede sam primetila kad sam imala 16 godina. Bila sam preplašena i iščupala sam tragove "starenja". Moja majka je imala srebrne vlasi otkad je pamtim. Volim svoju buntovnu kosu, nekako je iskrena. Ironično je što svi misle da je lažna i da se farbam.

I patike u tašni

Znalci tvrde da je uvek besprekorno odevena, a žene se pitaju koja je njena tajna.
Sara navodi da u uvek svuda ide pripremljena, pa zato često nosi ranac sa svojim inicijalima.

- U tašni imam sve što mi je potrebno, čak i patike za trening jer se trudim da sve stignem, pošto posle posla odem u teretanu.

Kaže da žena ne mora po svaku cenu da nosi malu torbu, bar ne preko dana kada može da joj zafali mnogo sitnica.
- Uvek kod sebe imam kremu za ruke koju mažem bar pet puta dnevno. Nosim i bočicu parfema i serum za kosu.

Savetuje dame da u kom god periodu dobiju na dar od prirode sede vlasi ne očajavaju.

- Istina je da sa srebrnom kosom žene mogu da deluju starije, ali je ona zaista najjednostavnija za održavanje. Ona nije bauk. Prednosti su jer možete da koristite bilo koji šampon, a sede vlasi se slažu uz skoro sve jednobojne komade garderobe.

Ističe da je samopouzdanje ključ zadovoljne i srećne žene, i tvrdi da retko kad greši kad je u pitanju kupovina odeće.

- Veoma sam zahvalan kupac, retko kad se dogodi pazarim nešto što nije idealno. I to sve zahvaljujući činjenici da u svakom trenutku znam šta želim.

Serum kroti kosu

Devojke koje se bore sa neposlušnom frizurom treba da imaju sa sobom kvalitetan serum za stilizovanje, navodi Sara Haris.
- Ako su mi vlasi neposlušne a moram nakon posla da prisustvujem još jednom sastanku, serum mi preporodi frizuru. To je tajni eliksir koji može da pomogne pripadnicama nežnijeg pola da u svakom trenutku deluju negovano.






 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online