Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 01.06.2018.
06:30
A. Šišić - Vesti A

Zablistajte za pola sata!

Ne kaže se badava da su neplanirani izlasci najbolji provod. Ipak, za svaku ženu je trauma trenutak kada joj se saopšti da mora da bude u roku od pola sata spremna za izlazak, a ona u trenerci opušteno gleda omiljenu seriju. Tada postaju Amazonke koje brzinom svetlosti uspeju da se istuširaju dok drugom rukom peru zube. Pakuju torbicu, pune telefon, šminkaju se, ali onda nailaze na prepreku zvanu orman.

pexels.com

Šta obući, glavno je pitanje. U trenucima kad je stani-pani, a žena mora da zablista, stilisti savetuju da je najbolje da obuku farmerice idealnog kroja, belu košulju ili majicu i atraktivne potpetice ili baletanke.

Ovi komadi su spas kad je u pitanju trka sa vremenom. Kad se dama obuče, tek-tada shvata da ne zna ni gde treba da ide. Ono što je važno jeste da pripadnica nežnijeg pola u takvoj odevnoj kombinaciji može da ode na kućnu žurku, uđe u eminentni restoran, ali i da prošeta po parku.

Ukoliko želi da se istakne samo treba da izabere atraktivnu ogrlicu i izgledaće kao da je uložila mnogo truda i sati u smišljanje odevne kombinacije. Kad se strasti stišaju i žena shvati da ima još 15 minuta dok prijatelji ili izabranik ne dođe po nju, shvata da ne zna šta će sa kosom.

Uglavnom se baš tad dogodi da nije stigla tog dana da je opere tako da njeno puštanje ne dolazi u obzir. U takvim situacijama gumica je najbolji prijatelj.

Frizure poput punđe, bilo ona stroga ili neuredna ili konjski rep su idealno rešenje. Ovako stilizovana kosa deluje uglađeno i prikladno za svaku priliku. Šminka može da bude neprimetna ili jaka u zavisnosti od ostatka vremena do polaska, ali i želje dame. Za kraj treba samo da nabaci osmeh na lice i nekoliko kapi parfema i spremna je za provod.

Podloga, pa ruž

Ukoliko su žene u žurbi i ne mogu da stignu da se spreme na vreme ako ispoštuju sve svoje rituale, znalci navode da je najbezbolnije da se prvo obuku i stave podlogu na lice. Na kraju, kad sve završe, u kolima mogu da poprave ruž ili maskaru.

 

Trka sa vremenom

Ankete na internetu pokazuju da ima mnogo žena koje jednostavno ne umeju da rasporede svoje vreme. Uvek negde kasne, a ova ružna navika im otežava spremanje za izlazak, jer čak i kada imaju dva sata za ulepšavanje, nekako dok se okrenu, već je 9.30 a u 10.00 treba da su na dogovorenom mestu. Tada opet kreće trka sa vremenom...





 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online