Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 19.09.2017.
01:30
A. Šišić - Vesti A

Zvezde kao promoteri parfema: Mirisi na krilima slave

Fanovi - armija ljudi koji imaju moć da glumce i pevače vinu u zvezde, a usput i da im napune bankovni račun. Na njihovim plećima se bogati i parfemska industrija koja koristi ovaj fenomen 21. veka ne bi li zaradila još koji dolar više. Poznato lice u službi brendiranja nije strano današnjim reklamnim magovima.

pixabay.com
Parfemi kao umetnost

Popularne modne kuće rado odreše kesu ne bi li njihov novi miris promovisalo trenutno aktuelno lice za kojim uzdišu žene ili muškarci širom planete.

Fudbaleri u crnom

Fudbalski fanovi su se obradovali kada je za limitirano izdanje parfema Boss bottled Unlimited
, ova modna kuća otišla stepenik više i za promociju angažovala fudbalere Robina van Persija, Džejmsa Rodrigeza i Matsa Humelsa. Oni su iz dresova prešli u crna odela i pozirali u svlačionici uz poruku "Uspeh se ne rađa, on se stvara".

Italijanski dvojac Dolče i Gabana odvaja pozamašan budžet za reklamiranje parfema. Ove godine kako bi podsetili ljude na miris The One angažovali su ni manje ni više nego glavne junake najpopularnije serije današnjice "Igre prestola".

Zvezde Kit Harington (Džon Snou) i Emilija Klark (Dajneris) su na promotivnim fotografijama očarali javnost. Ovaj glumački par je nasledio kolegu Metjua Makonaheja koji je bio začetnik u promovisanju tog parfema.

Kreatori Stefano Gabana i Domeniko Dolče su i 2014. godine napravili medijski bum kada je uz njihov miris nazvan Intenso pozirao zavodnik Rasel Krou.

Lepotan sa malih ekrana Teo Džejms koji je postao poznat zahvaljujući naučno-fantastičnoj triologiji filma "Divergent" omađijao je dame. Brend Hugo Bos iskoristio je pomamu za lepim Teom i brže bolje ga unajmio za promotivnu kampanju mirisa Boss the Scent.

Pripadnice nežnijeg pola su ubrzo nakon što je reklama dospela na male ekrane pohrlile u parfimerije ne bi li svojoj jačoj polovini pazarile ovu aromu. Ne treba da se kaže da je većina njih opčinjena izgledom 32-godišnjeg britanskog glumca.

Za reklamiranje ova nemačka modna kuća ne žali novac pa je tako svojevremeno unajmila i glumca Rajana Rejnoldsa. Njegovo lice kao i mantra "Ja ne očekujem uspeh za njega se pripremam" krasili su plakate sa bočicom mirisa Boss by Hugo Boss. Koliku nadoknadu holivudske zvezde dobijaju za ovakve angažmane ostaje misterija.

pixabay.com

Zlatna Šarliz

Dama koja je sinonim arome Jadore brenda Dior je Šarliz Teron. Plavokosa lepotica koja isijava u zlatnoj haljini je nešto na šta devojke prvo pomisle kada ugledaju ovaj miris na rafovima u parfimerijama. Veruje se da je 42-godišnja glumica zaista pozlatila ovaj brend jer prodaja istoimenog parfema od kada je ugledao svetlost 1999. godine i dalje ne jenjava.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online