Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 12.08.2017.
01:30
A. Šišić - Vesti A

Rančevi preplavili ulice: Ruksak kao modni pečat

S vremena na vreme, na modnom nebu, ali i ulicama određeni komadi odeće ili asesoara zasijaju poput zvezda. Mladići i devojke hrle u butike ne bi li pazarili sopstveni komadić ovog trenda. Poslednjih meseci svet je postao očaran rančevima.

pixabay.com
Ranac kao modni detalj

Ove tašne su odavno izgubile samo praktičnu namenu, nisu više rezervisane samo za školarce već ih nose svi i u njima pronalaze sopstveni modni pečat. Slavni dizajneri su shvatili mogućnost zarade na ruksacima, pa su preplavili butike najrazličitijim modelima.

Jedni od najpopularnijih nose ime Majkla Korsa. Najviše se prodaju u bež ili crnim nijansama od kože, ukrašeni diskretnim zlatnim metalnim rajsferšlusima. Za njih treba izdvojiti od 300 do 400 dolara.

Kreator Filip Plajn je za dame od stila napravio niz unikatnih rančeva. Njihove cene variraju od 760 pa sve do 2.640 dolara. Prepoznatljivi su po detaljima kao što su lobanja, cirkoni, metalne nitne ili bodlje koje su sinonim nemačkog modnog maga.

pixabay.com

Bedževi kao ukras

Jutjuberke rado dele savete o stilizovanju starih školskih tašni.

Za sve one devojke koje ne vole da daju novac na torbe mogu uz malo mašte da naprave unikatni asesoar.

Ukoliko pazare šarene bedževe, običnom crnom rancu mogu da podare novo ruho. Ako na rajsferšlus zakače i neku od mnogobrojnih raznobojnih "amajlija" tj. privezaka, stari ranac će biti neprepoznatljiv.

Ranac "Susy small" je očito jedan od najpoželjnijih jer se najbrže rasproda. Napravljen je u crnoj boji, a prednju stranu krasi glava kostura od belih kristala. Model "Susanne" je noviji primerak, koji će, kako tvrde znalci, dame obožavati tokom hladnijih dana.

Ove tašne su prekrivene atraktivnim čupavim krznom. Zlobnici su brže-bolje na društvenim mrežama osuli paljbu na dizajnere koji rade sa ovim materijalima. Tvrde da ako devojke na 45 stepeni nose papuče sa krznom, verovatno će poneti i ovakve rančeve, što po njima nikako nije moderno.

Trendseterke za čupavi ranac moraju da olakšaju novčanik za čak 2.522 dolara.

Bilo da ste ljubitelj ovih tašni ili ne, nesumnjivo je da na današnjem tržištu možete da pronađete zanimljive modele i da u njih možete da stavite sve što je potrebno jednoj dami.

pixabay.com

Aluminijum na leđima

Holandska kompanija je napravila jedinstveni ranac koji deluje kao da nije sa ove planete. Izrađen je od aluminijuma, pa će štititi stvari vlasnika bolje nego bilo koji drugi model. Lagan je i atraktivan, navodi sajt luxlife.
Može da se pazari po ceni od 780 dolara.


 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online