Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 25.06.2017.
00:30
A. Šišić - Vesti A

Izazov za muškarce: Zbogom maljavim leđima, ali i dlakama tamo "dole"

Nisu samo dame te koje vode računa o svom izgledu. Postoji nekolicina muškaraca koja izdvaja pregršt vremena i novca za proizvode za ulepšavanje. Kozmetička industrija najviše zarađuje od pripadnica nežnijeg pola, pa ipak pojedini brendovi ne odustaju od mladića i nude im sve i svašta, uglavnom sa sloganom da će lakše osvojiti izabranicu.

pixabay.com
Spremni za more

Poznato je da se većina ljudi grozi maljavog tela. Stoga mladići sve češće mogu da se vide u salonima za depilaciju. Oni koji pak nisu toliko hrabri da se upuste u avanturu sa voskom, spas traže u brijaču.

Specijalni korektor

Nisu samo žene te kojima su bubuljice noćna mora. I muškarci muče muku sa crvenim tačkicama koje izniknu na licu preko noći. Dok oni hrabriji izlaze na ulicu sa puderom na licu, većina očajava. Spas traže u pastama za zube koje mažu ne bi i sasušili neprijatelje. Proizvođači su se pobrinuli i za ovaj problem. Men Pen je korektor za mladiće. Kako tvrde stručnjaci, poznati i slavni, modeli i biznismeni, često ga koriste. Proizvodi se u 16 nijansi kako bi odgovarao svakom tenu. Za razliku od ženskih korektora nisu toliko teški za nanošenje. Men Pen je upakovan u muževno crno pakovanje koje podseća na labelo. Lako može da stane u džep, a za njega treba da se izdvoji oko 18 dolara.

Oni koji žele da uklone dlačice sa intimne regije na sajtu shopinprivate.com mogu da pazare bizaran proizvod - električni brijač testisa. Ovaj aparat radi na baterije i ima nežne savitljive oštrice, navodi proizvođač, kako ne bi povredili osetljivu regiju. Iako mnogi tvrde da izgledom podseća na uobičajene brijače, te da je suludo bacati 20 dolara za ovakvu napravu, pripadnici jačeg pola ne haju, već je očito često poručuju jer se često rasproda.

Mnogi pripadnici jačeg pola imaju problem sa maljavim leđima. Oni srećnici koji imaju brata, prijatelja ili devojku koja želi da im pomogne u "šišanju" ove regije, lako mogu da uklone dlake. Dok oni koji su prepušteni sami sebi se dovijaju na različite načine. Brend Mangroomer je napravio specijalni električni brijač za leđa koji ima produženu dršku kako bi osoba samostalno mogla da se ulepša. Ova napravica može da se pazari po ceni od 40 dolara, a oni koji su je probali tvrde da im je olakšala život.

Kalup za stilizovanje brade

Na sajtu Amazon. com mogu da se pronađu kojekakvi proizvodi za ulepšavanje. Jedan od bizarnijih je GoateeSaver kalup za stilizovanje. Mladići koji vole da nose takozvanu jareću bradu imaju problem kada treba da uklone ostatak "frizure". U pomoć im pristiže ova sprava koja izgleda kao maska koju nosi Hanibal Lektor, junak filma "Kad jaganjci utihnu". GoateeSaver se stavi u usta i oko njega se običnim žiletom obrije ostatak brade, bez bojazni da će se oštetiti onaj deo koji ne treba.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online