Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 31.05.2017.
03:30
A. Šišić - Vesti A

Anđeli na zemlji

Anđeli su na nebu - greška! Nekoliko njih korača zemljom, i to baš ovog časa. Lepotom i stasom lede svakog ko pogleda u njihovom pravcu. Modna kuća Viktorijas sikret je okupila armiju modela kojima je nadenula ime Viktorijini anđeli. San većine devojaka koje teže da se jednom u životu prošetaju modnim pistama jeste da dobiju krila na dar i zasluže laskavu titulu - najlepših žena na planeti.

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
Male tajne velikih modela

Ulaznicu za raj nije lako dobiti. Osim dara majke prirode koji se ogleda na licu, potrebno je i zavodljivo telo. Stručnjaci tvrde da su ove devojke poput gejši jer mogu da zaustave muškarca jednim pogledom. Najpoznatije lepotica s "neba" je Adrijana Lima. Ona je već duže vreme sinonim brenda luksuznog veša. Uglavnom zatvara svaku reviju na kojoj ponosno šeta neke od najskupljih brushatera ikad napravljenih ljudskom rukom. Adrijana za razliku od većine modela ne krije tajne nege kao zmija noge. Tinejdžerkama poručuje da ne gledaju naslovnice časopisa jer na njima žene izgledaju savršeno. Tvrdi da ni ona nije bez mana i da je bubuljice i sada, u 35. godini, napadaju.

- U Brazilu imamo jedan trik. Čim nam izađe crvena tačka na nosu ili obrazu, odmah na nju nanesemo najobičniju ljutu belu pastu za zube. Mnogi se zgražavaju ovom tehnikom isušivanja bubuljica, ali meni ona zaista pomaže.

Navodi da je blagoslov imati vitko telo, dok se većini pripadnica nežnijeg pola kilogrami magično lepe, čak iako piju samo vodu.

Harem sa neba

Čelnici Viktorijas sikreta moraju da obnavljaju svoj harem sa neba. Prinova koja je zapala za oko medija je Amerikanka Tejlor Hil. Ova 21-godišnjakinja voli da se ulepšava sa svojih deset prstiju.
- Sama se šminkam za crveni tepih. Ne pitajte me kako, jednostavno je to moja supermoć. Smatram da svaka devojka najbolje poznaje svoje crte lica i mane koje treba da pokrije bolje od bilo kog šminkera.

- Čak iako nisu sklone gojenju žene moraju s godinama da povedu računa o ishrani i počnu da vežbaju. Ja volim boks. Samostalno kreiram treninge u zavisnosti od toga kako sam raspoložena. Samo je bitno da se dobro oznojim i onda znam da sam ispunila cilj za taj dan.
Zavodnica koja takođe poseduje krila je i Aleksandra Ambrozio. Ona ne taji da vodi računa o tome šta stavlja na tanjir i da oblikovano telo održava jogom i pilatesom.

Osmo čudo sveta

U raju danas osim veteranke Adrijane i Aleksandre, deo ovog tima je i 25-godišnja plavooka Sara Sampaio za koju znalci navode da je naslednica slavne Brazilke. Nazivaju je osmim čudom sveta jer neodoljivo podseća na Limu. Ona ne veruje u izgladnjivanje pre velikih poslova.
- Pre revije se ne odričem ničeg posebno osim možda bombona. U suštini ponašam se isto kao i svakog dana i ne verujem u metodu- živeću na vazduhu, a ako osetim nesvesticu, poješću kockicu sira.

- Trudim se da u svakom trenutku u torbi ima kesicu badema ako ogladnim. Ipak, nisam bezgrešna. Moj greh su kapkejkovi koje jedem svakodnevno.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online