Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 16.12.2016.
03:30
Vestionline, lepotaizdravlje.rs A

Nismo verovali, ali ovi trikovi zaista rade!

Kao što u svakom segmentu života postoje bapske priče, tako je i u svakodnevnim beauty rutinama. Kao što su nam jednom rekli da ukoliko se često brijemo, dlake rastu brže i budu jače, tako postoje i mitovi koji su u stvari tačni. Neki od njih su prilično bizarni da uopšte nije čudno što su ljudi skeptični.

Facebook/Megan Fox
Lepota je jako bitna kod svakog čoveka

Surfovali smo internetom i pokušali da se setimo i otkrijemo zaboravljene mitove o lepoti u koje bi trebalo da počenemo da verujemo.

Trljanje očiju stvara bore

Ako ste skloni da trljate oči kada ste umorni, vreme je da to prestanete da radite. Da biste sprečili pojavljivanje bora, u svoju svakodnevnu rutinu uvedite kozmetičke proizvode koji su u službi umanjivanja nepoželjnih linijica oko očiju.

Maskaru menjati na svaka tri meseca

Možda će vam se učiniti da je ovo prekratko i da finansijski momenat ne dozvoljava da toliko često kupujete kozmetičke proizvode, a naročito maskaru, koju neminovno svakodnevno koristite. Ako primetite da počinje da se zgušnjava i da je nekkao mokra, promenite je i ranije ako je to potrebno. Na taj način menja se njena konzistencija, i savrešno je pogodno tlo za bakterije, koje izazivaju različite infekcije oka.

Pivo kosi daje potreban volumen

Da, ovo definitivno zvuči kao bapska priča, ali verujte, zsiata radi. Ječam i hmelj u pivu su puni hranljivih sastojaka i proteina koje vlasi obožavaju i željne su ih. Takođe, alkohol pomaže da kosu očistite od proizvoda za koje smatrate da su teški. Ukoliko vam je kosa tanka, pivo će učiniti da ona “nabubri”, bude punija i dobije željeni volumen.

Spavanje sa šminkom – katastrofa za lice

Ženama se često dodgodi da zaspu sa šminkom na licu. Najčešće se vode time “neće mi ništa biti”… U redu, neće se epski ništa promeniti, ali moraju biti svesne da to nikako nije dobro. Naime, koža tokom noći prolazi kroz proces obnove, a ako se bori sa slojem šminke, onda je ta obnova apsolutno otežana.

Pojedina odeća dovodi do uraslih dlaka

Nošenje uske odeće može ometati rast dlaka, koje čine da folikula bude upaljena. Ovo se posebno odnosi na bikini zonu, tako da bi trebalo da dame što češće pilinguju tu regiju, kako bi umanjile urastanje. Takođe, to važi i za noge, gde žene imaju isti problem. Uske farmerke, helanke i panatalone najveći su krivci, otkrivaju stručnjaci.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online