Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 17.11.2011.
08:00
Vestionline A

Deset jeftinih saveta za lepotu

Šta sve možete da uradite same, a da vas to ne košta mnogo? Predstavljamo vam nekoliko saveta koji možda zvuče čudno, ali postoji logičko objašnjenje za svaki od njih. Veoma su korisni, zato ih isprobajte.

Umesto na telo puder nanesite na kosu

Puder u prahu za masnu kosu - Ako se vaša kosa lako masti, pronađite veliku četku za šminku koju ste ranije koristili da nanesete rumenilo. Umočite je u posudu sa puderom u prahu. Tapkajte ga na ruku da uklonite višak i onda ga nanesite na koren kose. Puder upija masnoću, pa niko neće primetiti da niste oprali kosu.


Namirišite kosu  - Ovo je drugi trik koji će vam pomoći da vam kosa deluje čisto. Naprskajte frizuru sa nekoliko kapljica parfema. Prođite rukama kroz pramenove i kosa će vam mirisati tokom celog dana.

Izlečite žuljeve vazelinom - Nanesite vazelin na žuljeve i obujte čarape. Držite to preko noći. Ujutru kad ustanete primetićete da su vam žuljevi omekšali.


Osvežite kožu tela avokadom - Uzmite zreli avokado, uklonite koru i isperite ga u činiji sa vodom. Poslažite komade ovog voća po telu i sačekajte da to odstoji 20 minuta. Posle toga koža će vam biti meka i sveža.


Uklonite karmin losionom za telo - Ukoliko vam je nestalo losiona za skidanje šminke možete se poslužiti i kremom za telo. Karmin nikada nemojte trljati sa usana nekom maramicom, pogotovo ako je jarke boje. Nije baš seksi razmazati ruž po celom licu. Umesto toga namočite komad vate u obično mleko za telo i uklonite ruž sa usana.

Umesto da lakom prskate kosu naprskajte četku
Četka za kosu - Da bi u potpunosti završili feniranje i oblikovanje frizure, naprskajte lak za kosu na četku i očešljajte se. Na taj način kosa neće biti kruta, a zadržaće sjaj i volumen.

Pomešajte losion za telo sa uljem za bebe - Žudite za sjajnim nogama koje nisu masne, imamo rešenje za vas. Pomešajte obično mleko za telo sa nekoliko kapljica ulja za bebe. Koža će vam biti meka i dobićete dodatni sjaj.

Esencijalno ulje za zanoktice - Najbolje esencijalno ulje koje sprečava razvoj zanoktica je ulje sa aromom kajsije. Nabavite ga u prodavnicama zdrave hrane. Nanesite ga na područje oko noktiju i zaštitićete kožu. Više nećete imati problema sa zanokticama.

Zamrznite krejon - Ako vam je vrh krejona lomljiv i razmazuje se kada ga nanesete na oči, stavite ga u frižider 15 minuta pre nego što planirate da ga upotrebite. Krejon će se učvrstiti i posle toga moći ćete lagano da ga nanesete.


Stavite pastu za zube na bubuljicu - Iskočila vam je velika bubuljica na licu i treba vam brzo rešenje? Stavite na nju pastu za zube i držite tako 15 minuta. Bubuljica će se na taj način osušiti i prestaće da se crveni. Ponovite to nekoliko puta, pa zatim isperite. 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online