Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 14.05.2019.
21:09 >> 23:12h
Vestionline A

Nevena i "Kruna" u finalu 64. "Evrosonga"!

Predstavnica Srbije na ovogodišnjem izboru za „Pesmu Evrovizije“ Nevena Božović obezbedila je mesto u finalu! Takmičenje u subotu nastavljaju i takmičari iz Grčke, Belorusije, Kipra, Estonije, Češka, Australija, Island, San Marino i Slovenija.

Promo
 

23.06 – Srbija je u finalu!

23.04 - Prvi večerašnji finalista Grčka!

22.59 – Tokom prve polufinalne večeri čuli smo numere izvođača koji ove godine predstavljaju dve članice Velike petorke Španiju i Francusku i domaćina – Izrael.

22.49 – Linije su zatvorene. Ko će ući u finale „Evrosonga?

22.21 – Predstavljanje numera zatvara iskusni Serhat ispred San Marina. Na svoje tursko poreklo podsetio je odbrojavajući u završnici pesme Say Na Na Na.

22.17 – Grčka predstavnica Katarina Duska pita se šta čekamo kad je tu Bolja ljubav.

22.05 – Mržnja će prevladati, upozoravaju Islanđani iz grupe „Hatari“ koji neguju mešavinu tehna i pank-rok zvuka. Oluju iz Estonije doneo je Viktor. Nezadovoljan telefonima Portugalac Konan pesimističnom numerom Telemóveis pokušaće da se domogne muzičkog trona Evrope.

 22.00 – Australija se peti put izborila za učešće u takmičenju „Pesma Evrovizije“. Nije bilo lako jer na tom putu je bilo kamenja u cipelama, raznih bolova... žali se Kejt Miler Hajdke, a izgleda ni gravitacije.

21.50 – Eliot je iz Belgije stigao da bi mlade razbudio jer peva iz sveg glasa Wake Up. Oto dolazi iz Gruzije i deluje kao da će odlučnim korakom nastaviti ka finalu. Tako se zove i pesma koju izvodi – Keep on Going.  

21.46 – Nevena Božović samouvereno i emotivno predstavila evrovizijskoj publici Krunu i svoj univerzum. 

21.38 – Joci Papai iz Mađarske predstavlja se pesmom koju je posvetio ocu. Beloruskinja Zena izvodi numeru I Like It u kojoj poručuje da neće odustati i da joj se, verovatno na „Evrosongu“, baš dopada.

21.32 – Češki indi-pop bend "Lake Malawi" požalio se publici u hali „Ekspo“ na devojku koja je drugarica drugarice Friend of a Friend. 

21.27 – Zala i Gašper veruju Sebi da je njihova balada izraženog ritma sigurna karta za nastavak takmičenja. 

21.20 – Finska ne želi da glasači i žiri skrenu pogled sa njenog predstavnika Sebastijana koji izvodi pesmu Look Away.

21.16 – Crnogorski predstavnici nikako ne žele da padnu večeras. Ukoliko se plasiraju u finale „D mol“ biće u Raju.

21.12 – Prva na bini predstavnica Kipra. Tamta otvara takmičarski deo i 64. „Evrosonga“ i čak i nazivom pesme poručuje koliko žarko želi da njena numera bude izvedena ponovo – Replay. 

21.00 – Počelo je! Za početak najvećeg televizijskog šou-programa podsećanje na prošlogodišnju pobedničku pesmu Toy i Netu koja je vratila „Evrosong“ u Izrael. 

Čast da otvori prvo od dva polufinala, ali i 64. izdanje takmičenja za najbolju pesmu Evrope ima predstavnica Kipra Tamta.

Svoje numere predstaviće i Crna Gora, Finska, Poljska, Slovenija, Češka, Mađarska, Belorusija, Srbija, Belgija, Gruzija, Australija, Island, Estonija, Portugalija, Grčka i San Marino.

Osim gledalaca iz 16 zemalja, čiji predstavnici večeras sa Nevenom Božović pokušavaju da se izbore za prolaz u finale, za predstavnicu Srbije moći će da glasaju i ljubitelji „Evrosonga“ iz dve članice Velike petorke – Španije i Francuske i zemlje-domaćina Izraela.

Iz Srbije ne može da se glasa za našu predstavnicu Nevenu Božović.

Domaćini spektakla u hali „Ekspo“ u Tel Avivu tokom obe polufinalne večeri, ali i finala biće najpoznatija izraelska manekenka svih vremena Bar Refaeli, Erez Tal, Asi Azar i Lusi Ajoub.

Ovogodišnji, 64. „Evrosong“ održava se pod sloganom Usudi se da sanjaš(Dare to Dream).

Za muzički tron Evrope takmiče se predstavnici 41 zemlje. Obe polufinačne večeri daće po deset finalista kojima će se u završnici takmičenja, u subotu, pridružiti predstavnici zemalja Velike petorke - Francuske, Nemačke, Italije, Španije i Velike Britanije i zemlje-domaćina, prošlogodišnjeg pobednika - Izraela.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online