Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 29.01.2019.
20:06
I. Karić - Vestionline A

MAC nagrade dodeljene najboljima (FOTO, VIDEO)

U beogradskoj "Štark areni" pred oko 15.000 gledalaca održana je Dodela MAC nagrada (Music Awards Ceremony) na kojoj su učestvovale neke od najvećih muzička zvezda iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Skymusic

Publika u Areni imala je priliku da vidi nastupe Raste, Jelene Rozge, Jelene Karleuše, Nataše Bekvalac i drugih izvođača. Ovo je prvi po redu, značajan muzički spektakl u ovom delu Evrope, organizovan po najvišim svetskim produkcijskim standardima, a svaki delić atmosfere propraćen je sa čak 50 kamera, na 5 bina, i u bekstejdžu.

Veliki je broj kako posetilaca, tako i počasnih, VIP gostiju, koji su dali svoj doprinos ovoj manifestaciji.

Sara Jovanović je za medije izjavila da je  zadovoljna uspehom koji je postigla njena najnovija pesma - "Bez sna", a na crvenom tepihu pridružila joj se Milica Todorović.

Stefan Đurić Rasta se pojavio u pratnji svog tima, a u toku večeri izveo je pesmu koja je predstavljala prekretnicu u njegovoj muzičkoj karijeri - "Kavasaki".

Na manifestaciji je učestvovalo više od 60 javnih ličnosti iz muzičke branše, ali su svečanosti prisustvovali i popularni tinejdž Jutjuberi - Andrija Jović i Marija Žeželj, koja je ujedno dobitnica priznanja u kategoriji "Novi izvođač".

Stjepan Hauser osvojio je nagradu u kategoriji "Zlatni MAC", Marija Šerifović je ženski izvođač godine,  a Toni Cetinski je muški izvođač godine. Dobitnici priznanja u kategoriji  "Alternativna i elektro- pop numera" su Nevena Božović i Nipplepeople. Dobitnici priznanja iz kategorije "Moderna dance numera" na osnovu glasova publike su Rasta i Magla bend.

Jelena Karleuša premijerno je izvela spektakularni nastup za njen najnoviji singl "LaJK", a publika je na video bimu pratila intro video u kojem se obratila medijima sa rečima: Posle svega, evo je majka dvoje dece. Supruga. Zvezda.

Njeno dostojanstvo i njeno ime. Ima lepu kožu. Bleda je.Odlučila sam da budem heroina svog života - aludirajući na dogadjaj sa Ognjenom Vranješom o kojem je brujao ceo region. Karleuši je uručena nagrada za kategoriju najbolje kolaboracije, za pesmu "Bankina" koju je prezentovala pre više od godinu dana sa Acom Lukasom. 

Lukas je osvojio priznanje za koncert godine, a publici se predstavio pesmom "Voliš li me".

Skymusic
Jelena Karleuša očarala publiku
Skymusic
 
Skymusic
Jelena Rozga i Tonči Huljić

Nagradu za najbolji muzički video dobile su Emina Jahović i Milica Todorović, i to za spot za pesmu "Limunada".

Jelena Karleuša i Aca Lukas, kao Emina Jahović i Željko Joksimović osvojili su nagradu za najbolju kolaboraciju.

Nagradu za najbolju modernu i tradicionalnu folk numeru osvojila je Milica Pavlović.

Dobitnik nagrade za najbolju Hip-hop/Rap numeru je Senidah.

Svi koji su učestvovali na prvom MAC-u su jednoglasno podržali ovakav vid promocije nacionalne,i muzike iz regiona, van granica Balkana, uz asimilaciju tradicionalnog, elektro-pop, folk i modernog pristupa muzičkom poslu, u kojem svaki od umetnika iskazuje svoj muzički pravac, i tendenciju za stvaranjem novih i drugačijih spotova i nastupa.

Irena Karić
Sara Jovanović

Stefan Đurić Rasta se pojavio u pratnji svog tima.

Irena Karić
Stefan Đurić Rasta

Marija Šerifović je otvorila Music Awards Ceremony.

Toni Cetinski je večeras izveo pesmu sa svojim orkestrom pred više od 20.000 ljudi.

Irena Karić
Toni Cetinski

Slovenačka pevačica Senidah pratila je nastupe iz publike.

Nataša Bekvalac, pripremila je tri pesme za publiku u Areni.

Irena Karić
Nataša Bekvalac
 
Irena Karić
Magla bend

Danijela Karić sa svojim suprugom Ivanom Mileusnićem pred kamerama pozirala je u drugom stanju.

Irena Karić
Danijela Karić sa suprugom

Među prvima pristigla je i Jelena Rozga, koja će večeras premijerno izvesti novu pesmu.

Irena Karić
Jelena Rozga

Sergej Ćetković otvorio je crveni tepih.

Irena Karić
Sergej Ćetković

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online