Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 05.06.2018.
08:28
S. Đurić - Vesti A

Od estrade do kriminala

Bivša učesnica "Velikog brata" i starleta Soraja Vučelić proterana je iz Srbije i proglašena je, kako pišu beogradski mediji, bezbednosno rizičnom osobom.

instagram.com/sorajavucelic
Vraćena sa granice: Soraja Vučelić

Prema informacijama koje su objavljene, ona je po povratku iz Turske privedena na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, kad su je nakon zadržavanja pogranične policije prvim letom deportovali odmah za Crnu Goru jer je crnogorska državljanka. Soraja je proglašena bezbednosno rizičnom osobom s obzirom na to da Srbija ima operativna saznanja da Soraja ima kontakte sa sumnjivim osobama iz Crne Gore.

Ovo nije prvi put da Vučelićeva ima problema sa zakonom jer je prošle godine, kako su pisali mediji, privedena u Tivtu zbog bliske povezanosti sa jednim kriminalnim klanom u ovoj zemlji. Soraja je i 2015. godine bila privedena na informativni razgovor u okviru istrage ubistva Armina - Muše Osmanagića, a već sledeće godine privedena je na trežnjenje.

Prošle godine uhapšena je u Zagrebu zbog remećenja javnog reda i mira. Soraja je prilikom jednog od hapšenja rekla da joj neko namešta lažne priče zbog toga što nije htela da im odaje informacije i sarađuje sa njima.

- Pakuju mi afere neki ljudi jer nisam htela da špijuniram za crnogorsku policiju. O detaljima razgovora u policiji zaista ne želim da pričam - rekla je tada Soraja, koja je dovođena u vezu i sa Kotorankom Željkom Rolović, poznatom kao Madam Željka, koja je hapšena i osuđena zbog organizovanja prostitucije u leto 2015. godine.

Z. K. Munja

U švedskom zatvoru

Zbog prekomerne količine alkohola u krvi i vožnje u pijanom stanju iza rešetaka se našao i Džej Ramadanovski. Srećom, popularni pevač je zgrešio u Švedskoj, a zatvori u ovoj zemlji su komforniji nego pojedini naši hoteli.
- Proveo sam šest i po godina u domu, pa mi nije bilo teško da se priviknem na skandinavske uslove. U zatvoru smo imali teretanu, saunu, đakuzi i solarijum, pa se nekako i moglo živeti - rekao je Džej posle odležane kazne.

Starleta Milica Živanović, poznata kao Mimi Oro, uhapšena je pre nekoliko godina u Beogradu zbog prostitucije. Ona je u jednoj TV emisiji govorila o prostituciji.

- Postoji prostitucija uopšteno i na estradi, među poznatim ljudima, a postoji i uopšteno prostitucija. Imala sam nepristojne ponude. I od žena i od muškaraca. Svaka lepa devojka je imala neku nepristojnu ponudu. U pitanju su i žene i muškarci, i stariji i mlađi, nema pravila što se tiče tih stvari. Nikad nisam uzela novac za te stvari. Pre bi me dečko prebio nego da idem malo levo-desno. Uglavnom, to rade neobrazovane, devojke koje su iz provincije, na fakultetu, koje imaju manje para - govorila je tada Živkovićeva.

N. Đurović
U centru skandala: Marko i Marija

Marko priveden zbog droge

Pevač Marko Bulat je uhapšen, kako su pisali mediji, prošle godine tokom racije u Baru. Crnogorska policija je pretresanjem bara u tom mestu pronašla drogu kod pevača i odmah ga privela. Bulat je nastupao u tom objektu, a svu krivicu i ovog puta je na sebe preuzela njegova supruga Marija, pa je on pušten ubrzo iz pritvora. Ovo nije prvi put da je bračni par Bulat u centru skandala. I pre nekoliko godina Marija je uhapšena zbog posedovanja određene količine kokaina. U međuvremenu je oslobođena. Tada je Marko stao u njenu zaštitu.
- Nikada se nisam drogirao, niti ću. Ovaj test pokazuje da sam čist mesec dana unazad, a na sudskoj medicini pomoću uzorka kose može da se utvrdi da li sam ikada u životu uzeo išta od droge. E, to ću isto da uradim. Ovaj test je pokazao da nema narkotika u meni. Jedino sam pozitivan na bensedin - rekao je tada novinarima Bulat.






 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online