Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 28.04.2018.
22:33
Vestionline A

Luka Lazukić prevario Natašu Bekvalac za stan vredan 250.000 evra

Pevačica se poverila prijateljima da je nedavno saznala da joj je Lazukić rekao da je kupio dupleks u njihovoj zgradi, a da je zapravo imao ključeve kako bi ga na molbu investitora pokazivao potencijalnim kupcima.

V. Sekulić

Nataša Bekvalac poverila se prijateljima da ju je suprug Luka Lazukić prevario za dupleks vredan 250.000 evra.

Ona je nedavno otkrila da je stan koji se nalazi na četvrtom spratu zgrade u kojoj ona živi, a za koji je Lazukić tvrdi da ga je kupio - zapravo u vlasništvu drugih ljudi.

Zvuči neverovatno, ali on je toliko detaljno isplanirao kako i šta da kaže Nataši da ona uopšte nije ništa posumnjala. Doduše, nije se ni bavila time, niti joj je bilo važno da li on ima nekretnine, novac ili bilo kakve druge materijalne stvari jer je ona već dosta zaradila od pevanja. Kada su počeli da se zabavljaju Luka je živeo u iznajmljenom stanu na Dorćolu, a kasnije se preselio kod nje.Tada je govorio kako mu je neprijatno što živi u njenom stanu, ali je Nataša već provalila da je laže, kao i mnogo puta do tada.

Čak je i nekim svojim prijateljima to rekla, oni su se smejali rekli joj da mu nipošto ne govori to jer će ga razbesneti, podivljaće od ljutnje. U tom periodu već je imala problema tokom trundoće. Ispostavilo se da je Luka sve vreme pričao bajke, a jedan od njih je bila ta da je kupio stan iznad njenog i da će tamo da se presele. Istina je da on od sveg bogatstva kojim se toliko hvali, ima samo stan u Zamunu od 30 kvadrata, mini Moris koji je uzeo od nje i motor Harli Dejvidson na lizing", kaže jedna Natašina prijateljica i dodaje:

- Jednog dana je došao i rekao da ima iznenađenje za nju. Poveo je nju i njene sestre u stan na spratu iznad, otključao ga i rekao: 'Ovo je sada naše, kupio sam ovaj stan. Dao sam polovinu od 250.000 evra, a ostatak ću dati dogodine'. Nataša je bila šokirana što joj ništa o tome nije ranije rekao. Pričao joj je planira da ruši neke zidove, pokazivao joj je plan stana, objašnjavao kako će ga adaptirati. Ona mu je tada rekla da to mora pričekati jer je već bila trudna i na tome se sve završilo priča izvor "Kurira".

Da je sve to bila laž, Bekvalčeva je saznala tek nedavno.


- Nekoliko dana nakon što je Luka pretukao Natašu, u nekretninu iznad njenog stana uselila se jedna porodica. Misleći da je taj stan Lukin i da su ti ljudi koji se useljavaju verovatno neki njegovi prijatelji ili rodbina, Nataša je pozvala jednog Lazukićevog prijatelja i pitala ga o čemu se radi. On joj je saopštio da stan nikada nije bio Lukin, već njegovog druga, koji mu je dao ključeve i zamolio ga da zainteresovanim kupcima otvori i pokaže stan. Malo je reći da je Nataša bila u šoku kad je to čula. Rekla je da ju je Luka i za to prevario - rekao je sagovornik.

Iz pevačicinog PR tima potvrdili su ova saznanja, ali nisu želeli detaljno da pričaju na tu temu.

- Tome ne pridajemo značaj, niti ćemo pričati o takvim stvarima u trenucima kada Nataša prolazi kroz izuzetno težak period života - rekli su njeni saradnici, dok se Lazukić nije javljao na telefon.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online