Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 21.04.2018.
20:28
Blic A

Netrpeljivost na "Pinku": Koleginica ne podnosi Ninu Radulović?

Nina Radulović je krajem februara počela da vodi centralnu informativnu emisiju na televiziji Pink. I dok su je gledaoci prihvatili na ovom položaju, koleginica iz Nacionalnog dnevnika nimalo nije oduševljena ovom promenom.

Inastgram/nina_radulovic_official
Ona je zadovoljna novim poslom: Nina Radulović

Naime, kako piše Blic, kada je u poslednjim danima februara Nina Radulović, koja je inače do tada uglavnom radila zabavni program, dobila ponudu od čelnih ljudi televizije Pink da pređe na "Nacionalni dnevnik", njena koleginica Tanja Rađenović je nije dočekala raširenih ruku. Tanja je godinama unazad vodila dnevnik i slične informativne emisije i nimalo joj se nije dopalo što je dobila pojačanje u vidu voditeljke koja nema iskustva u toj oblasti.

- Od trenutka kada je kročila na televiziju, Tanji se uopšte nije dopala ideja da njena koleginica bude Nina. Tako su počele da kruže glasine kako je Rađenovićeva komentarisala da nije pristojno da Nina Lečić gledaocima saopštava najvažnije vesti dana. Netrpeljivost ide to te mere da njih dve skoro da i ne pričaju niti vode bilo kakve razgovore. Urednici im daju sve termine i jasno se zna kada će i ko od njih dve voditi program. Kada se sretnu na hodiniku, one se jave jedna drugoj, ali se trude da se zaobilaze - priča izvor Blica.

Kako dalje kaže, suština je u tome da Tanji smeta što je Nina iz zabavnog programa prešla u informativu jer smatra da je to sramota i da diskredituje ljude koji se bave tim poslom godinama.

- Ona to otvoreno priča u šminkernici i sa kolegama sa kojima je dobra. Netrpeljivost je evidentna i oseća se kada god su zajedno na televiziji - kaže izvor sa Pink televizije.

Ekipa "Blic TV Magazina" kratko je razgovarala i sa Tanjom, ali je ona poručila da ovoj temi nije mesto u novinama i bila je prilično oštra.

- Potpuno je neprimereno da se o voditeljima informativnog programa tako razgovara. Mislim da imate mnogo prečih i važnijih tema. Između ostalog ako znate, vlasnik televizije određuje ko će voditi informativni program - poručila je Tanja Rađenović kada smo je pozvali za komentar.

S druge strane, Nina Radulović je nedavno za "Blic TV Magazin" ispričala kako je prelazak u informativu nešto što je oduvek želela i da je to kruna njenog rada.

- Ne možemo baš uvek da biramo ono što najviše želimo da radimo, nekada moramo i da dočekamo idealan trenutak. Ja se osećam kao da sam svoj dočekala. Ipak, ne žalim što sam prošla ceo krug i tako videla kako funkcioniše i zabava, produkcija, emisije studijskog tipa, licencni formati, festivali i sve ono što čini moj portfolio, jer je to sve deo istog posla - rekla je ona tada.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online