Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 20.04.2018.
08:11
D. Petrović - Vesti A

Ko su najpoznatiji muževi naših lepotica koje su osvojile i Holivud

Dame sa balkanskih prostora oduvek su važile za lepotice, pa ne čudi što se mnogi svetski bogataši, holivudske zvezde i pripadnici svetskog džet-seta žene Srpkinjama. Najpoznatiji nemački fudbalski as i reprezentativac Bastijan Švajnštajger uživa u braku sa suprugom Anom Ivanović. Bivša teniserka od prvog trenutka potpuno je očarala Nemca, koji je zbog Ane učio srpski jezik, rado i često dolazi u Beograd, a grade i kuću u Krčedinu. Njihova sreća upotpunjena je pre manje od mesec dana kada je nemačkom asu supruga podarila i sina Luku.

EPA/JENS KALAENE
Zaljubljeni: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger 

Jedan od najpoznatijih holivudskih zvezda Kristijan Bejl oženjen je Srpkinjom Sandrom Sibi Blažić. Glumca je upoznala dok je radila kao asistent Vinone Rajder, tajno su se venčali 2000. godine. Pet godina kasnije dobili su ćerku Emelin, a 2014. i sina Džozefa. Bejl se nigde ne pojavljuje bez žene, a često su zajedno na crvenom tepihu i na dodeli Oskara.

- Moja supruga morala je da bude udata za toliko različitih likova. Znam da bi bilo nemoguće da radim sve ovo bez nje. Ona je tako dobra i jaka žena - rekao je jednom prilikom Bejl. Njen otac Slobodan Blažić kaže da njegovog zeta prati reputacija čoveka preke narave, ali da je on izuzetno miran i staložen, kao i da insistira da njihova deca nauče srpski jezik.

Prva dama Amerike

Kad je godinu i po dana Donald Tramp izabran za predsednika Amerike sve oči su bile uprte u njegovu suprugu Melaniju. Lepa Slovenka rodom iz Novog Mesta postala je najpoznatija dama sa Balkana. Iako je njen brak sa Donaldom stalno pod lupom javnosti, piše se o njegovim aferama, ali i njenim navodnim avanturama, Prva dama Amerike odoleva svim pritiscima i postavlja nove trendove ne samo na američkoj, već i svetskoj sceni. Budno se prati svaka modna kombinacija koju obuče, a mnogi marketinški stručnjaci smatraju da Donald uspeh i dolazak na čelo Amerike dobrim delom duguje svojoj odmerenoj supruzi koja je postala uzor milionima žena širom sveta.

Udajom za ruskog oligarha Andreja Meljničenka, srpska pevačica i manekenka Sandra uvrštena je među najbogatije žene na svetu i svakako najbogatije Srpkinje. Par se venčao na Azurnoj obali 2005. godine i imaju ćerku Taru i sina Adriana, a prebogati Rus je postao srpski zet. Pričalo se da je Andrej sa ženom redovno dolazio u Srbiju, ali su posete proredili zbog brojnih obaveza. Na ženi ne štedi, pa Sandra za godišnjice braka i rođendane dobija višemilionske gala žurke, ali i skupocene poklone. Sandra je gazdarica i najluksuznije jahte na svetu vredne 450 miliona dolara s kojom poznati par krstari svetskim morima.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online