Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 17.04.2018.
00:55
D. Petrović - Vesti A

Batinama do razvoda

Nataša Bekvalac (37) odlučna je da posle samo sedam meseci okonča brak sa Lukom Lazukićem nakon što je on krvnički pretukao. Ona je završila u Urgentnom centru sa lakšim povredama, a njen muž je priveden i nakon nekoliko sati pušten iz pritvora uz strogu zabranu prilaska Nataši.

N. Đurović
Prošla sve i svašta: Nataša Bekvalac

Drama je počela između petka i subote u njihovom stanu na Dedinju kada se Luka vratio pijan iz provoda i legao da spava. Pevačica, koja već neko vreme sumnja da je muž vara, u njegovom telefonu našla je prepisku sa nekim ženama posle čega je izbila žestoka svađa koja se pretvorila u fizički sukob u kome je ona izvukla deblji kraj.

Kako pišu mediji, Nataša je zadobila podlive, razderotine po licu i lakši potres mozga zbog koga je povraćala, a navodno je dobila i nekoliko udaraca u stomak gde je još sveža rana od carkog reza nakon rođenja njihove jednomesečne ćerkice Katje.

- On je pijana bulada, stiskao me, šamarao i udarao rukama i nogama - jecala je Nataša u Urgentnom centru u koji je došla u pratnji advokata i mlađe sestre Kristine. Tokom njihovog sukoba u stanu je bila i njihova ćerkica Katja i dadilja, dok je starija Hana, pevačicina ćerka iz prvog braka sa bila kod deke i bake u Novom Sadu. Nakon što je prebio ženu Luka je pobegao kod roditelja na Novi Beograd gde je i uhapšen posle njene prijave za fizičko nasilje u porodici.

Buran ljubavni život

Buran ljubavni život Nataše Bekvalac u centru pažnje je medija skoro dve decenije odkada se pojavila na estradi. Udavala se tri puta. Posle romanse sa a biznismenom Miodragom Kostićem udala se za vaterpolo asa Danila Ikodnovića s kojim je dobila ćerkicu Hanu. Brak je potrajao pet godina, a razveli su se uz teške svađe i optužbe ko je koga varao. Usledio je period kada se Nata zaljubilvala i bila sa raznim muškarcima od albanskog biznismena Ćazima Osmanija do manekena Vlade Vuksanovića s kojim se verila, ali se na kraju udala za bivšeg rukometaša Ljubu Jovanovića. Drugi brak je potrajao dve godine, a njega je ostavila zbog Luke Lazukića s kojim je za samo godionu dana prošla sve - od velike ljubavi, udaje i deteta do pakla.

Natašini roditelji sutradan došli su kod ćerke, ali njen otac Dragoljub Bekvalac nije želeo da razgovara s novinarima.

Vest o prebijanju Nataše ođeklnula je kao bomba na estradi, a mnoge njene koleginice javno su je podržale.

- Monstruozno! Jako, jako mi je žao..... Stop nasilju nad ženama, nad slabijima. Stop svim oblicima nasilja! - napisala je Ceca Ražnatović na Instagramu nakon vesti o prebijanju Nataše.

- Zatečena sam. Luka i Nata su mi delovali kao skladan i srećan par, nisam ni slutila da može da dođe do ovoga. Nataša je sjajan drug i i kolega. Ako je ovo tačno to je za svaku osudu a ja ne sumnjam u naš zakon - kazala je Mira Škorić. Natašu su podržali i Dragica Radosavljević Cakana, Marija Šerifović, Katarina Živković i mnogi drugi.

Samo sam je odgurnuo

Nataša je dala iskaz u policijskoj stanici Stari grad, a iskaz je nakon privođenja dao i njen muž.
- Došao sam iz grada i legao da spavam. Nataša je u nekom trenutku pronašla u mom telefonu prepisku sa tri žene. Ishisterisala je i nasrnula na mene, a ja sam je odgurnuo da me ne bi udarila. U tom trenutku je pala - izjavio je Luka Lazukić na saslušanju u policiji.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online