Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 19.03.2018.
20:20
D. Petrović i S. Đurić - Vesti A

Luka kruna ljubavi Ane i Bastijana

Najlepša srpska teniserka Ana Ivanović (30) porodila se u Čikagu i na svet donela sina. Kako su objavili pojedini mediji, dečak je dobio srpsko ime i zvaće se Luka. Ana se porodila prirodnim putem, a vest da je postala mama prvi je Tviteru objavio portugalski novinar Žoze Murgado.

EPA/JENS KALAENE
Srećni: Ana Ivanović i Bastijan Švajnšajger

Čestitke na društvenim mrežama stižu sa svih strana, a među prvima rođenje naslednika mladom paru je čestitao Teniski klub Partizan. Poznati par koji detalje iz privatnog života često deli sa fanovima na društvenim mrežama još se nije oglašavao nakon rođenja sina, ali je nemački fudbalski as koji igra za Čikago fajer propustio poslednju utakmicu kako bi bio uz suprugu u bolnici.

Srpski zet

Nemački mediji nisu bili baš oduševljeni Anom, zbog koje je Bastijan ostavio verenicu i manekenku Saru Brandner, koja je već bila viđena kao gospođa Švajnštajger. Ali, sudbina je umešala prste, fudbaler se zaljubio u lepu Srpkinju s kojom se i oženio dve godine kasnije i postao srpski zet.

Ana se porodila u jednoj od najboljih bolnica u Čikagu, angažovan je vrhunski tim lekara i babica, a poznati roditelji odlučili su i da sačuvaju matične ćelije svog sina. Za sve to Ana i Bastijan izdvojili su oko 15.000 evra. Srpski mediji spekulišu da će njena porodica već krajem meseca otputovati u Čikago kako bi mladoj mami pomogli oko bebice, mada Bastijan insistira da unajme dadilju.

Iako se pričalo da je Švajnštajger u Čikagu kupio luksuzan stan supruzi kao poklon za rođenje sina, par se sa bebom ipak vraća u penthaus vredan 11,6 miliona evra na 58. spratu hotela Valdorf Astorija. Doduše, ovaj luksuzan stan od 230 kvadrata Ana i Bastijan samo iznamjuljuju i mesečno plaćaju oko 30.000 evra.

Stan je opremljen najnovijom i najskupljom tehnikom, ima ugradnu kuhinju, tri kamina, dnevnu sobu, trpezariju, spavaću i sobu za bebu. U stanu ima pet kupatila i dve terase s pogledom na jezero Mičigen. Iako se penthaus iznajmljuje namešten, bračni par Švajnštajger je odlučio da ga preuredi po svom ukusu, pa su prebacili svoj nameštaj iz Engleske.

Bajkovito venčanje

Ana i Bastijan upoznali su se pre četiri godine preko zajedničkih prijatelja u Nemačkoj, a tajnu njihovog poznastva za nemački "Bild" otkrio je košarkaški trener Bajerna Svetislav Pešić čija ćerka je kumovala njihovom upoznavanju.

Prvi put su viđeni te jeseni kako šetaju ulicama Njujorka i vest o njihovoj romansi odjeknula je u svetskim medijima. Od tog trenutka paparici su ih pratili u stopu, Bastijan je počeo da posustaje na fudbalskom terenu, a nemački mediji za to su "okrivili" lepu Srpkinju. Ali, njemu to nije bilo važno, već je svoju ljubav iskazivao rečima "Dušo" i srpskom trobojkom na kopačkama.

Početkom jula 2016. godine Ana i Bastijan su se venčali u Veneciji, a bajkovito venčanje je prema nekim procenama koštalo milion evra. Ubrzo nakon toga Ana je saopštila da je završila profesionalnu karijeru, usledila je vest o tudnoći, a sada će se posvetiti sinčiću.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online