Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 21.02.2018.
23:23
A. Šišić - Vesti A

Sajber kolevka slave

Fenomen današnjice - Instagram. Ova platforma ne samo da je postala omiljeni virtuelni butik u koji "zalaze" dame širom sveta, ona diktira trendove bolje nego bilo koji kreator i uzima posao sudbini kada treba nekog da lansira na nebo slavnih.

Instagram/matthew_noszka
Apolon sa veba: Metju Noška

Instagram je iznedrio mnoštvo lepotana i lepotica koje su preko noći postali plaćeni manekeni. Mladići i devojke su u jednom trenutku slikali selfi u dvorištu, a već narednog su sedeli i potpisivali ugovore u nekim od najpoznatijih modeling agencija.

Jedan od mladića kome je ova društvena mreža omogućila da uplovi u modne i glumačke vode i od njih zarađuje je Metju Noška. Ovaj 25-godšinji Apolon iz Pitsburga tvrdi da su ga ljudi iz industrije lepote kontaktirali nakon što su videli njegove fotografije na Instagramu.

 

A post shared by Matthew Noszka (@matthew_noszka) on Nov 19, 2017 at 12:32pm PST

Do tada je išao na fakultet i u slobodno vreme je radio u restoranu da bi imao za džeparac. Kada je stao ispred profesionalnog objektiva shvatio je da je to njegov životni poziv, a ubrzo je uspeo i da zaigra na filmskom platnu. Devojke su počele da uzdišu sa njim nakon što je uradio reklamu za nemačku kuću Hugo Bos.

- Kolo sreće se okreće i nikad ne znate šta vam donosi dan, a šta noć. Od 12 dolara po satu koliko sam zarađivao kao konobar postigao sam da mogu da pošaljem roditelje na Floridu za njihov 50. rođendan.

Toks Adventan iz Bruklina u Njujorku nije ni sanjao da će posao asistenta profesora u školi za decu sa specijalnim potrebama da zameni karijerom modela i zaštitnim licem kreatora Marka Džejkobsa, i to sve zahvaljujući Instagramu.

Dizajner je želeo "svežu krv" u jednoj od kampanja pa je napravio takmičenje na internetu gde bi mladići i devojke trebalo da na njegovom sajtu postave svoje fotografije. Toks je izabran i osvanuo je na brojnim bilbordima preko noći.

Lice sa naslovnice

Instagram je čudo, kaže se sa smehom Englez Ben Nordberg. On je zahvaljujući ovoj mreži od mladića koji vozi skejt postao prepoznatljivo lice brenda Dona Karan i snimao je rame uz rame sa Karom Delevinj. Nakon što ga je Kara označila na svom profilu, tvrdi da mu je broj pratilaca na Instagramu porastao za 12.000.
- Ono što me stvarno zbunjuje su devojke koje rade čučnjeve da bi dobile velike guzice. Ali ne sporim da je Instagram ipak, odličan način da se promovišete.

POVEZANE VESTI

ŠOUBIZNIS Moda otima dušu
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online