Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 26.01.2018.
14:57
S. Đurić - Vesti A

Najprodavaniji album u Hrvatskoj je iz Srbije!

Aktuelni album Zdravka Čolića "Ono malo sreće" u izdanju dve najveće diskografske kuće u regionu PGP RTS i Croatia Records, najprodavaniji je album nedelje na teritoriji Hrvatske prema službenim podacima HDU- Hrvatskog diskografskog udruženja.

Promo
Zdravko Čolić

Album čiji su izlazak nagovestili singlovi "Mala", "Šljive su rodile" i "Kuća puna naroda" još je jedno vredno diskografsko izdanje s pesmama koje potpisuju značajni regionalni autori: Momčilo Bajagić Bajaga, Zlatan Stipišić Gibonni, Zlatan Fazlić, Antonija Šola, Sandra Sagena, Damir Arslanagić, Maya Sar i Miroslav Rus, a za čiju produkciju se pobrinuo Čolićev stalni saradnik, Nikša Bratoš.

- Stojim iza svakog albuma, a činjenica da se on i dobro prodaje, veseli još više. Na ovom albumu imamo 11 odličnih pesama koje potpisuju vrsni autori, ali imamo i pesmu koju smo dobili mailom od autora Aleksandra Sretenovića koga uopšte nismo znali, niti smo ga još upoznali. Njegova pesma "Ničeg nije bilo između nas" nam se sviela i to je ono čime se rukovodimo. Biramo dobru pesmu. Upravo zato nas i veseli kad se naš odabir poklopi i s onim što publika prepozna. S Čolićem sarađujem već duže vreme i važno je da znamo što možemo očekivati jedan od drugog. Imamo, rekao bih onaj sarajevski način rada, kad malo radimo pa malo pričamo i tako intenzivno 3-4 dana, a onda napravimo malu pauzu dok se ne slegnu utisci i možda rode neke nove ideje - objasnio je jedan od najnagrađivanijih muzickih producenta i aranžera, Nikša Bratoš.

Poseban doprinos albumu dali su i vrhunski gosti: Theodosii Spassov, Matija Dedić, Dejan Petrović Big Band i Aleksandar Banjac. Video spotovi "Mala" I "Šljive su rodile" već je pregledalo preko 2 miliona YouTube korisnika, a mnoge pesme poput "Kuća puna naroda",koju potpisuje Gibonni I "Tebe čuvam za kraj", autora Miroslava Rusa na putu su da postanu deo legendarnih Čolićevih balada.

- U mom radu s najvećima, Tošom, Bebekom, Crvenom jabukom, Tonijem, nedostajao je Čola. Sad mi se i ta želja ispunila, a kako stvari stoje pesma koju smo zajedno napravili, na moju veliku radost, pronalazi put do publike na najjače - istakao je Miroslav Rus.

Novi album "Ono malo sreće" po ko zna koji put će potvrditi status Zdravka Čolića kao miljenika publike i čarobnjaka iz čije muzicke radionice nastaju večni hitovi, bezvremenske pesme koje će pratiti dugi i glasni aplauzi.

POVEZANE VESTI

ŠOUBIZNIS Jagma za karte
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online