Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 30.12.2017.
00:55
S. Đurić - Vesti A

Program za Novu godinu: Šljokice, Nole i magija

Brojne srpske TV stanice koje emituju program i preko satelita i za ovu najluđu noć pripremile su bogat novogodišnji program. U skladu sa jubilejom - 60 godina postojanja RTS je pripremio program koji će zadovoljiti ukus i najprobirljivijih gledalaca od domaćih filmova i serija, svetskih blokbastera do brojnih muzičkih emisija "obučenih" u praznično ruho.

Pink promo
Samo neka se peva: Detalj iz programa RTV Pink

Najluđa noć počinje premijerom prve epizode serije "Nemanjići - rađanje kraljevine", a potom sledi muzički program. Najpoznatiji pevači podsetiće publiku na brojne hitove, ali i nezaboravne teme iz serija "Kamiondžije", "Bolji život", "Vruć vetar", "Balkan ekspres", dečjih serijala "Kocka, kocka, kockica", "Muzički tobogan", "Poletarac", "Kolariću paniću".

Kroz zanimljive skečeve, posvećene uglavnom emisijama koje su u proteklih 60 godina gledane na programu nekada TV Beograd, a danas RTS-a, gledaoci će moći da vide šta sve može da se uraditi uz pomoć malo televizijske magije. Tačno u ponoć kad i počinje obeležavanje jubileja 60. godina RTS-a, gledaocima će sve najbolje u Novoj 2018. poželeti najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković. Tradicionalno, 1. januara RTS prenosi i veliki novogodišnji koncert Bečke filharmonije na drugom programu.

Grandovo narodno veselje

Kao i svake godine DM sat obiluje muzičkim emisijama, kao i emisijama kolažnog tipa. Prva televizija je pripremila zabavnu emisiju "Eksluziv specijal", kao i Grandovo novogodišnje veselje. Na velelepnoj Grandovoj sceni smenjivaće se najpopularniji pevači ove kuće od gazdarice Lepe Brene do Rade Manojlović, Milice Pavlović, Milice Todorović i mnogih drugih.

Za dobro raspoloženje, uz obilje muzike, pobrinula se i ružičasta televizija. Po već oprobanom receptu publici će ponuditi "Pinkovo novogodišnje narodno veselje", u kome će nastupiti Nikolija Jovanović, Goga Sekulić, Anabela Atijas, Mia Borisavljević, Jelena Kostov, Katarina Živković, Sandra Afrika, Marina Visković... Pesme sa novog albuma predstaviće Zorica Brunclik, a na sceni će joj se pridružiti Snežana Đurišić, Goca Božinovska, Zlata Petrović, Nada Topčagić, Šaban Šaulić, Dragan Kojić Keba, Mile Kitić, Radiša Trajković Đani, Šerif Konjević i mnogi drugi.

RTS/Promo
Svečano: Novogodišnji program na RTS-u

Premijera Nemanjića

Specijalan poklon za gledaoce RTS-a biće premijere prvih epizoda čak tri domaće serije. U novogodišnjoj noći na Prvom programu RTS-a od 20 sati gledaoci će videti dugo očekivanu prvu epizodu dramskog spektakla "Nemanjići - rađanje kraljevine", scenariste Gordana Mihića i reditelja Marka Marinkovića. Prva epizoda domaće kriminalističke triler serije "Pet" na programu je 1. januara, a 2. januara biće prikazan i poseban novogodišnji specijal popularne domaće serije "Komšije" uz dobro poznatu glumačku ekipu. RTS je pripremio i bogat filmski program, pa će tokom praznika gledaoci moći da vide film "Bez ljubavi", koji je ruski kandidat za Oskara, ostvarenje "Spektra", poslednji film iz ciklusa o Džemsu Bondu, ali i svih 14 drugih filmova iz serijala o najpoznatijem špijunu na svetu. Na programu su i filmovi "Trumanov šou", "Đangova osveta", TV premijera domaćeg filma "Inkarnacija", kao i "Santa Maria della Salute", "Tesna koža", "Ranjeni orao", "Paja i Jare", "Zona Zamfirova", "Montevideo, Bog te video" i "Montevideo, vidimo se".

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online