Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 02.01.2018.
08:10
Vestionline, index hr A

Još jedna turbulentna godina je za nama: Događaji koji su obeležili svet šoubiznisa

2017. godina bila je ispunjena raznim napadima, novim ljubavima, prekidima i skandalima.

EPA/Nina Prommer
Arijana Grande nikada neće zaboraviti 2017.

Ženski marš protiv Donalda Trampa

Dan nakon Donaldove inauguracije, u Vašingtonu se okupilo preko stotinu hiljada žena koje su učestvovale na maršu. Protestvovalo se protiv rasizma, mizoginije, homofobije i verske netolerancije. Maršu su se priključile i poznate pevačice Kejti Peri, Majli Sajrus, Madona i Šer. 

Teroristički napad na koncertu Arijane Grande

U maju je u Manchester areni došlo je do terorističkog napada u kojem je poginulo 19 osoba, a više od 50 osoba je bilo ranjeno. Do eksplozije je došlo pri kraju koncerta, a pevačica Arijana Grande na svom je Tviteru objavila kako joj je iskreno žao zbog napada. Ovaj je napad jedan od najsmrtonosnijih napada u Velikoj Britaniji od 2005. godine kada su četvorica muškaraca ubili 52 osobe u podzemnoj željeznici.

Selena Gomez imala transplantaciju bubrega

Pevačica je još 2015. godine prvi put progovorila o lupusu, bolesti koja zahvata razne delove tela. Stvari su se zakomplikovale pa se tako Selena Gomez ovoga leta u tajnosti podvrgla transplantaciji bubrega. Na svom Instagramu je objavila fotografiju sa svojom najboljom prijateljicom koja joj je ujedno bila i donor i zahvalila se svima koji su joj bili podrška i prijateljici koja se žrtvovala za nju.

I Oskar za najbolji film ne dobija…

La La Land! Nakon što je proglašeno da nagradu za najbolji film dobija La La Land, prekinuto je slavlje zbog zabune. Do zabune je došlo tako što su Voren Bejti i Fejv Danavej dobili pogrešnu kovertu, a producent filma Džordan Horovic potvrdio je grešku i pozvao ekipu filma ''Moonlight'' da dođu po svoju nagradu. Bez obzira na ovaj skandal, La La Land je pokupio šest "zlatnih statua".

Kraj razlikama u polu

Nagrade MTV Movie i TV Awards odlučile su da ukinu odvojene nagrade za najbolje muške i ženske glumce i stave ih u jednu kategoriju. Ema Votson pokupila je nagradu za najbolju glumicu, a tom se prilikom izjasnila kako je bitno ne stvarati razlike između polova i da empatija i moć korišćenja mašte ne bi smeli da imaju granice.

EPA/ETIENNE LAURENT/POOL
Godina skandala

Vajnštajn skandali

Sve započinje objavom članka "The New York Timesa" u kojem se govori o seksualnim uznemiravanjima poznatog filmskog producenta Harvija Vajnštajna. Nakon što su se oglasile prve žrtve Vajnštajn je počeo da preti poznatim novinama tužbom. The New York Times je ovaj slučaj istraživao, gledao razne spise, intervjuisao bivše i trenutne zaposlene i odlučio da javno objavi priču koja traje 30 godina. Da bi stvar bila gora, Harvi je sve to skrivao tako što se u javnosti prikazivao kao jedan od najvećih liberala i zagovaraoca prava žena.

EPA/STR
Otišao u raj

Odlazak osnivača Playboy carstva Hju Hefnera

Ove godine napustio nas je osnivač Playboy carstva, Hju Hefner. Svoju je priču započeo tako što je 1953. izašao prvi primerak časopisa na čijoj se naslovnici nalazila Merlin Monroe u eksplicitnom izdanju. Preminuo je u 91. godini, a iza sebe je ostavio više od 60 godina "golišavog rada".

Kendal Džener na udaru kritike zbog reklame za Pepsi

Kendal je u reklami prikazana kao posrednica između policije i protestanata te uz pomoć Pepsija podstiče međusobno razumevanje i toleranciju. Kritičari reklame smatraju da se u reklami eksploatišu uslovi u kojima su građani Sjedinjenih Američkih Država izražavali svoje negodovanje zbog niza stradanja crnaca od strane policije. Reklama je naravno, brzo povučena.

 

family xmas card DAY 12 @elirusselllinnetz

A post shared by Kendall (kendalljenner) on Dec 12, 2017 at 9:30am PST

Povratak Tejlor Svift

Tejlorin povratak na scenu, začinjen je s malo drame pa tako u svojoj pesmi peva kako stara Tejlorr ne može doći na telefon "jer je mrtva". Svojim novim albumom Reputation dokazala je kako je prerasla tinejdžersku fazu, da je odrasla i krenula mračnijim putevima.

 

3 days until #reputation

A post shared by Taylor Swift (taylorswift) on Nov 7, 2017 at 6:53pm PST

Adel uzima pauzu 

Nakon 123 koncerata na turneji, Adel je morala da otkaže turneju zbog problema s glasom.

Kardašijan porodica se povećava

Baš kada ste pomislili da znate sve članove porodice Kardašijan, stižu novi članovi. Ove godine čak tri članice porodice - Kajli, Kloi i Kim iščekuju bebe.

Pipa Midlton rekla sudbonosno da

Pipa Midlton udala se za Džejmsa Metjuza pošto su prošle godine objavili zaruke. Venčanju je prisustvovalo 130 gostiju, a na svoj najvažniji dan života Pipa je nosila venčanicu dizajnera Gilsa Dacona.

Stiže treća kraljevska beba

Kejt Midlton i princ Vilijam očekuju svoje treće jete. Kejt ima problema s trudničkom hiperemezom pa je tako morala da odloži sva javna događanja jer je pod nadzorom doktora. Naime, trudnička hiperemeza ima simptome koji uključuju jako povraćanje koje može dovesti do dehidracije, ali nadajmo se da će cela trudnoća proći dobro.

Veridba princa Harija

Kao što smo i ranije pisali, princ Hario verio je Megan Markl prstenom izrađenom od dva dijamanta koji su pripadali princezi Dajani. Venčanje će se održati u proleće 2018.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online