Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 23.12.2017.
05:11
D. Petrović - Vesti A

Ljubav važnija od braka

Sve više poznatih ličnosti izbegava odlazak kod matičara. Čak i kad dođu deca ne žele da se venčaju jer smatraju da papir ništa ne znači, posebno ne garanciju za ljubav. Najtvrdokorniji estradni neženja je Vlado Georgiev koji sa nevenčanom suprugom Milicom Samardžijom ima ćerkicu Sofiju, a uskoro će ponovo postati tata još jedne devojčice.

N. Durović
Večiti neženja: Vlado Georgiev

- Nikad se neću oženiti, niti me to interesuje, a moja Milica misli isto kao i ja. To je sve demode za mene. Ja mrzim matičare i ne mogu da slušam one njihove "presude" koje čitaju na venčanjima - kazao je Vlado. Koliko je ozbiljan u nameri da ne stavi burmu na prst govori i podatak da je pre neku godinu sa Milicom organizovao slavlje na kome su oboje matičaru rekli - ne.

O venčanju ne razmišlja ni Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac, koja sa Reljom Popovićem ima ćerkicu Reu.

- Venčanje? Kakvo venčanje? Nismo pričali o tome, niti je u planu. Nama taj papir nije prioritet - rekla je jednom prilikom Nikolija i priznala da priželjkuje još jedno dete sa Reljom.

Glumica Vanja Milačić i advokat Božo Prelević već deset godina su zajedno, imaju dvoje dece, ali pred matičara nikad nisu stali.

- Moj suprug i ja ne uspevamo ni rečenicu jedno drugom da završimo, a kamoli negde da odemo. Boža i ja se nismo venčali, niti ćemo ikada, ni građanski ni crkveno. Ja verujem u ljubav, a ne u brak - kazala je Vanja.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić imaju troje dece, ali nikako i da svoju zajednicu zakonski ozvaniče. Nekoliko puta su najavljivali venčanje, ali...

- Nije da ne želimo da se venčamo, prosto nemamo vremena. Vujadin je profesionalni fudbaler, često menja države i klubove i nema vremena. I kad uhvatimo neki trenutak meni je važnije da odemo na odmor, da se posvetimo jedno drugom nego da jurcam oko svadbe - rekla je jednom prilikom Mirka Vasiljević.

N. Durović
Nikolina Kovač i Saša Kapor

Iz opštine u porodilište

I dok jedni izbegavaju matičara u širokom luku, drugi se venčavaju u poslednjem trenutku, tačnije pred samo rođenje deteta.

Nikolina Kovač i Saša Kapor tajno su se venčali 12. maja 2013. u opštini Voždovac, a već sutradan je mlada pevačica na svet donela njihovog sina Nikolaja.

Petnaestak dana pred porođaj udala se Ilda Šaulić, i to na skromnoj ceremoniji u jednom beogradskom restoranu. Venčanje sa Bojanom Vučkovićem bilo je potpuno neočekivano, iznenađena je bila i nevesta koja je od sreće zaplakala.

Da je stavila burmu na prst Ilda je prijatelje i fanove obavestila na Instagramu kada je postavila fotografiju mladenačke torte uz potpis:"Rekla sam - da".

Ispoštovala želju muža

Jelena Kostov maštala je o velikom venčanju i svadbi, ali se na kraju tajno venčala desetak dana pred rođenje sina. Kako je jednom prilikom rekla, ispoštovala je želju svog muža Miljana koji je pošto-poto želeo da izbegne medijski cirkus oko njihove svadbe. Venčanje je bilo malo, intimno u krugu porodice, a slike sa venčanja nikada nije javno objavila.

POVEZANE VESTI

ŠOUBIZNIS Mirka opet trudna!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online