Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 19.11.2017.
23:38
S. Đurić i D. Petrović A

Najluđa noć već "rasprodata"

Za razliku od ranijih godina kada pevači do poslednjeg dana nisu znali da li će i gde pevati za doček Nove godine, sada su mnogo ažurniji, pa je većina već ugovorila najunosniju novogodišnju tezgu, iako je do najluđe noći ostalo više od mesec dana.

Z. K. Munja
Bira haljinu: Lepa Brena

Željko Joksimović koji je ozvaničio saradnju sa Olimpijskim centrom Jahorina, pevaće na platou ispred hotela Bistrica.

- Raduje me svaki doček Nove godine, a ove godine posebno jer ću biti na Jahorini. Volim ovu planinu na kojoj se uređuju ski staze, i sa svoje strane mogu da obećam sjajan provod za doček. Publika me poznaje i zna da uvek dam maksimum, a tako će biti i sada, zato hajdemo u planine! - kazao je Joksimović i dodao da je koncert besplatan za posetioce.

Prvi put u Banjaluci za novogodišnju noć pevaće Svetlana Ražnatović Ceca, i to u prostoru kluba "Drama Arena" čiji je kapacitet 2.000 ljudi.

Mediji spekulišu o visini njenog honorara, ona ćuti, ali nema sumnje da će se pre ili kasnije saznati cifra.

Za doček 2018. Zdravko Čolić će pevati u rodnom Sarajevu na platou ispred Večne vatre.

Z. K. Munja

- Radujem se zbog nastupa u Sarajevu, ja pripadam ovom gradu, poštujem ga i prihvatam da budem tu bez obzira na druge ponude. Reč je o jednoj za mene posebno emotivnoj priči koja nije vezana za novac jer je Sarajevo moj grad - kazao je Čola.

Nije tajna da su njegovi novogodišnji nastupi najčešće najskuplji na estradi, iako on o parama ne priča.

I Lepa Brena uveliko se prirema za novogodišnji nastup u hotelu Palas u Petrovcu na Crnogorskom primorju.

Kako spekulišu mediji, ona će za ovaj nastup dobiti 100.000 evra, pa će po zaradi biti u samom estradnom vrhu.

U Novu 2018. Zemunci će ući uz Sašu Kovačevića, doček će biti organizovan najverovatnije na trgu, i za posetioce će biti besplatan.

N. Durović

Princ Đorđe dizajnira vatromet

Doček Nove 2018. biće organizovan na gradskim trgovima širom Srbije.

- Biće od svega pomalo rok, pop i folk muzika će se smenjivati na bini, pa će svi moći da uživaju. Program ispred Skupštine će trajati dva dana, 30. i 31. decembra, u planu je i jedan koncert 29. decembra, ali na drugoj lokaciji - rekla je Nataša Ilić, v. d. direktor Centra beogradskih festivala koji organizuju doček u Beogradu i dodaje da će se imena pevača znati za desetak dana.

Novi Sad već je obelodanio spisak izvođača, na centralnoj bini na Trgu slobode nastupaće Darko Rundek, SARS i Plavi orkestar.

Doček u Novom Sadu organizuje Fondacija Evropska prestonica kulture 2021, a slavlje je predviđeno na četiri mesta u gradu.

Najavljen je i vatromet u ponoć, koji će dizajnirati princ Dorđe Karađorđević uz pomoć svetskog eksperta iz te oblasti Majkla Noksa.

V. Sekulić

Praznični kutak

Beogradska zima počinje 1. decembra, trajaće puna dva meseca, a obuhvatiće niz manifestacija - Trg otvorenog srca, Trg bajki, Beogradski novogodišnji festival... Jedan od sinonima Nove godine, drvene kućice na Trgu Republike, ponovo će činiti centralni praznični kutak gde će se prodavati suveniri, novogodišnji nakit, ukrasi, topli napici i slatkiši.





 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online