Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 22.10.2017.
20:30
D. Petrović - Vesti A

Zamršene bračne i porodične veze: Bivši muž tuđa sreća

Nenad Milosavljević frontmen Galije pre neki dan postao je deda. Njegova ćerka Jana rodila je sina. Ona je u glumačke vode uplovila još kao dete, a 2002. godine glumila je preslatku, malu Zonu u filmu "Zona Zamfirova" Zdravka Šotre. I ne bi to bilo ništa posebno da otac njene bebe nije reditelj Filip Gajić, koji iz prvog braka sa Lucijom Šerbedžijom ima dvoje dece. Ovakve situacije nisu neobične u glumačkom svetu.

youtube.com/Udruzenje Skylight
Bili su omiljeni par: Dragan Nikolić i Milena Dravić

Na snimanju filma "Užička republika" početkom sedamdesetih godina prošlog veka upoznali su se i zbližili reditelj Dejan Karaklajić i Neda Arnerić. Njihov brak nije potrajao, pa je Dejan sreću našao uz njenu koleginicu Tanju Bošković s kojom je dobio dvoje dece - ćerku Lanu i sina Đorđa. S druge strane Neda se udala za 32 godine starijeg kolegu Radeta Markovića koji je pak bio bivši muž Olivere Marković s kojom je bio u braku od 1945. do 1964. godine.

- Ah, Rade on je bio tako značajan za mene. Proveli smo zajedno tri divne godine, od njega sam mnogo naučila ne samo o glumi već i o životu. Sada se začudim koliko je bio stariji od mene, ali među nama se sve fenomenalno uklopilo. Nisam shvatala zbog čega se svi zgražavaju i hvataju za glavu zbog nas dvoje, na čelu sa mojom mamom - ispričala je mnogo godina kasnije Neda koja je sreću našla sa trećim mužem, lekarom Miloradom Meštrovićem s kojim je u braku i danas, tačnije više od tri i po decenije.

A. Čukić

Ljubav sa kolegama

U glumački svet Dubravka Mijatović zakoračila je kao devetogodišnja devojčica. Igrala je u filmu "Nije lako s muškarcima", a kasnije kada je odrasla ljubav je nalazila među kolegama. Prvo se udala za Gorana Radakovića s kojim je dobila ćerku Ivu, ali se brak završio razvodom. Usledila je romansa sa deset godina mlađim kolegom Marinkom Madžgaljem s kojim je takođe dobila ćerku Saru. Ali, ni ova veza nije potrajala, a nesrećni Marinko je preminuo pre dve godine od kancera.

O velikoj ljubavi Milene Dravić i Dragana - Gage Nikolića i danas se ispredaju priče. Jedno vreme bili su najpopularniji par bivše Jugoslavije. Međutim, malo je poznato da je Milena iza sebe pre Gage imala čak dva propala braka. Kao vrlo mlada udala se za Vojislava Rakonjca Kokana, osnivača Kino kluba Beograd, ali brak nije potrajao. Potom se 1960. venčala sa njegovim kolegom takođe režiserom Purišom Đorđevićem, ali i ovaj brak se završio razvodom. Sreću je pronašla tek sa Gagom Nikolićem uz koga je ostala do njegove smrti u martu 2016. godine.

Z. K. Munja

Snežana ćerku čuvala od traume

Snežana Savić nekada je bila lepotica oko koje su se otimali muškarci. Posle kratkotrajne studentske ljubavi i braka, njeno srce je osvojio reditelj Dragoslav Lazić s kojim je dobila ćerku Anitu. Brak nije potrajao, a Snežana se više nije udavala.

- Žao mi je što nisam rodila još dece, ali ja sam se razišla sa Anitinim tatom i nisam želela da joj stvaram traumu, da ima dva oca, dve mame... Smatrala sam da joj je jedna trauma dosta u životu, nisam želela da doživljava rivalitet s decom koju bih imala s nekim drugim čovekom. Vrlo svesno sam se žrtvovala da moja ćerka ne bi bila ponovo povređena - rekla je jednom prilikom Snežana Savić. Međutim, njen bivši muž, a Anitin tata Dragoslav nije imao taj problem. On se 2003. oženio glumicom Draganom Turkalj. Par je godinama pokušavao da dobije dete i na kraju su uspeli, pa je vremešni režiser u 76. godini ponovo postao tata i to blizanaca Iskre i Lazara.

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online