Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 10.10.2017.
15:11
Vestionline,Story.rs A

Zašto su se rastali Nikol Kidman i Tom Kruz?

Nikol Kidman i Tom Kruz su bili u braku 11 godina i jedan su od najlepših holivudskih parova. Zajedno su glumili u tri filma i dominirali su scenom - gde god da se pojave. Usvojili su dvoje dece i činilo se da imaju jedan od najstabilnijih brakova u Holivudu.

EPA/Hannah Mckay
Nikol Kidman

Ipak, Tom Kruz (55) je 2001. godine podneo zahtev za razvod braka od Nikol Kidman (50).

Nagađalo se da se razlog nalazi negde u sajentologiji, koju Nikol nije htela da prihvati. Oni, međutim, nikada nisu pričali o pravim razlozima razilaženja.

Nikol je od tada pronašla ljubav sa kantri pevačem Kitom Urbanom (49), sa kojim ima dvoje dece, a Tom je dobio dete sa Kejti Holms (38), od koje se potom rastao. On je mnogo manje od Nikol pričao o njihovoj vezi i njenom prekidu.

- Odgajili smo decu zajedno… Puno volim Nik, to se uopšte ne dovodi u pitanje - rekao je on svojevremeno. Kasnije je izjavio da su "u odličnim odnosima" i da samo "želi da Nikol bude srećna".

Australijska glumica je češće pričala o njihovom odnosu pre i posle razvoda, ali nije mnogo toga otkrila o razlogu raskida. Ipak, barem smo dobili nekakav uvid u njihovu vezu.

- Bila sam vrlo mlada kada sam se udala. Danas gledam na to i pitam se kako. Gledajte Tejlor Svift, ona ima 26 godina. Ja sam sa 27 imala dvoje dece i bila udata četiri godine. Ali to sam htela. Ludo sam se zaljubila u Toma. Otišla bih na kraj sveta za njega - rekla je ona.

Nikol je izjavila i da je njihov zajednički život bio "savršen", kao i da joj je zbog toga bilo užasno teško kada su se razveli.

- To je bio šok za mene. To je bila jako dobra veza. Mislim da smo skrenuli sa puta. Bila sam toliko povređena da sam mislila da mi se ljubav i brak više nikad neće dogoditi - rekla je glumica.

Očigledno je, međutim, da je deo problema bio u tome što je Tom veća zvezda od nje.

- Postala sam slavna kada sam bila vrlo mlada. Postala sam slavna jer sam bila nečija supruga. Moji prvi filmovi nisu bili tako dobri, pa sam uvek pokušavala da budem u senci. Mislila sam da ne zaslužujem da budem tamo. Išli bismo na dodele Oskara i ja sam mislila da sam tamo da njega podržim. Osećala sam da je moj posao da obučem lepu haljinu i da me vide, a ne i da me čuju - izjavila je glumica nedavno.

Kao što je, međutim, i sama rekla, nikada neće pričati o razlozima njihovog razlaza.

- Ne želim ništa da oduzmem od naših 11 godina, jer su mi bile jako važne. Nije bilo loše. Želim da poštujem taj brak zbog onoga što je bio i nikad ne bih govorila o tome zašto više nismo zajedno - rekla je Nikol Kidman.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online