Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 03.10.2017.
00:55
S. Đurić - Vesti A

Zapad za život, Beograd za dušu

Poznate dame, kao i sve žene zbog ljubavi su spremni na sve, da promene mesto boravka, da žive na dve adrese i usklade privatan ni poslovni život. Iako je do pre neki dan govorila da se neće preseliti u Ameriku, glumica Jelisaveta Orašanin, koja se krajem juna udala za košarkaškog asa Miloša Teodosića, promenila je odluku. Ona ovih dana putuje u Ameriku kod supruga, a u Beograd će dolaziti zbog posla.

N. Đurović
Na relaciji Srbija- Amerika: Jelisaveta Orašanin

- Ne pričam o privatnom životu, već samo o poslu. Kada budem imala predstave biću u Beogradu - kazala je Jelisaveta.

Zahvaljujući filmu Emira Kusturice "Crna mačka, beli mačor" Branka Katić započela je da gradi inostranu karijeru, udala se za britanskog reditelja Džulijana Farina s kojim ima dva sina. Iz Amerike su se preselili u Englesku, a potom i u Ameriku.

- Nije u opciji da se vratim sa suprugom i decom u Beograd. Meni je uvek lepo da dođem kući, moj suprug i sinovi takođe vole moj rodni grad, ali o povratku još ne razmišljam. Toliko se toga promenilo otkad sam otišla. Moj suprug Džulijan obožava našu opuštenost, humor i domaću kuhinju - rekla je svojevremeno Branka.

N. Đurović
Dolazi povremeno: Branka Katić

Daljina je učinila svoje

Ljubinka Klarić jedno vreme je živela u Americi zbog posla supruga Nebojše. Rodila je sina Konstantina, i nedavno se vratila u Srbiju.
- Ovde su mi porodica, prijatelji, karijera, nisam bila spremna da tamo krenem od početka. Realno, nisam imala šta tamo da radim - kazala je Ljubinka, koja je u međuvremenu stavila tačku na brak sa Nebojšom.
- Daljina je učinila svoje. On nije mogao da ostavi svoj posao koji je započeo u Americi pre nego što smo mi ušli u vezu, ali divno je što smo iznedrili Kostu - rekla je Ljubinka.

Glumica Marija Karan već godinama živi u Los Anđelesu gde je zasnovala porodicu sa holivudskim producentom Džoelom Lubinom. U Beograd dolazi s vremena na vreme sa sinom kako bi videla porodicu i prijatelje. Lepa glumica ne krije da je nekad uhvate trenuci nostalgije.

- Prošlo je mnogo godina otkad sam napustila Beograd, ali ljubav prema njemu je slepa. Za mene će on uvek biti najlepši grad na svetu - rekla je Marija Karan.

Uspešnu glumačku karijeru Ana Franić napustila je preko noći, a prijatelji, porodica i kolege bili su iznenađeni kada im je glumica saopštila da posle samo nekoliko meseci veze sa roniocem Markom Ižakovićem, odlučila da napusti rodni Beograd i odseli se u Split.

- Nedostaju mi najbliži, prijatelji, ulice, podzemni prolazi, mirisi, to je valjda ono što čini jedan grad vrednim življenja u njemu. Da, nedostaje mi moj Beograd - rekla je Ana.

A. Čukić
Vratila se kući: Ceca Bojković

Povratak

Glumica Svetlana - Ceca Bojković nedavno se vratila iz Finske, gde je provela pet godina. Naime, jedna od naših najboljih glumica u Helsinki je otišla da živi zbog supruga Slavka Kruljevića, koji je u ovoj skandinavskoj zemlji bio ambasador.
- Kad nešto odlučim, ja skačem u vodu. Da sam mlađa verujem da ne bih bila spremna, ali sada imam osećaj da se sve dešava u pravo vreme - rekla je Ceca Bojković, koja se u Srbiju vratila pre nekoliko meseci i odmah zaigrala u pozorištu.
Gala Videnović živi na relaciji Amerika-Srbija. Godinama se o njoj ništa nije znalo, a onda je sve češće počela da dolazi u Beograd, da dobija uloge...
- Muka mi je više da odgovaram na ista pitanja. Beograd nikad nisam napustila - rekla je jednom prilikom Gala.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online