Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 22.09.2017.
18:59
pulsonline.rs, Vestionline A

Brena izbacila Prijovićku iz kuće: Ti si kriva za Filipovu propast!

Ljubavna idila između Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića traje duže vreme. Činilo se da u tom odnosu nema nikakvih trzavica, ali ta romansa ne utiče baš najbolje da jaču polovinu ovog para.

youtube.com/Domace Emisije
Aleksandra Prijović loše utiče na karijeru svog dragog

Problem je nastao zbog toga što je Filip zapostavio svoju karijeru fudbalskog menadžera u Americi i odlučio da bude menadžer svoje devojke, sa kojom je otvorio i restoran u Beogradu, a samim tim upropastio svoju karijeru menadžera.

- Filip živi malo kod Aleksandre, malo kod Bobe i Brene. Ima 32 godine i konačno bi trebalo da se odluči da li će da se ženi i posveti porodici ili će da nađe neki ozbiljan posao i počne da radi. Kod Živojinovića važi pravilo da svako mora da doprinosi kućnom budžetu. Filip je zbog Aleksandre zapostavio svoju karijeru. Nije produžio licencu za fudbalskog menadžera, što je trebalo da učini krajem avgusta, a to je razbesnelo Bobu i Brenu koji su sve uložili u njegovo školovanje i život u Kaliforniji. Ova priča se potegla pre neko veče za večerom, kada su kritike pljuštale sa svih strana na Filipov račun. Brena i Boba su mu rekli da je neodgovoran i da ne može da se drži za ženinu suknju ako misli da nešto uradi, zamerili su i Aleksandri što nije uticala na njega i tenzija je samo rasla - kaže izvor blizak porodici upućen u čitavu situaciju.

Filipu zameraju što je često uz Aleksandru, a svoju karijeru je stavio po strani. Posle kraće prepirke oko toga, Brena je uzela za ruku Prijovićku i pokazala joj izlaz iz doma.

- Sve bi se još i stišalo da se Prijovićeva nije brecnula na Brenu i rekla da ona nema ništa sa tim, da Filip može da odluči svojom glavom i da nju ostave na miru. To je još više iziritiralo Brenu, ustala je i uhvatila Aleksandru za ruku i pokazala joj gde je izlaz. Svi su bili u šoku. Znaju da je Brena temperamentna, ali to niko nije očekivao. Filip je istrčao za devojkom dok je Boba podržao Brenin postupak, a tu su bili i Stefan i Viktor - kaže izvor.

Sada Aleksandra odbija da ide u kuću Živojinovića, gde nije ni dobrodošla, ali i Filip sve ređe posećuje oca i maćehu. Sa druge strane Brena i Boba su ljuti zbog Aleksandrine drskosti pa su svi na ratnoj nozi.

On je trenutno između dve vatre i ne zna šta će da radi. Brenu ceni kao majku i kao nekoga ko je uvek bio tu za njega. Sa druge strane sve više mu se čini kako njegova Aleksandra nije dobrodošla u porodicu, i to ga ljuti.

- On je bio jako dobar u tom poslu i šteta je što se ulenjio. Zarađivao je dobro i nije morao da brine za budućnost, ovako Aleksandra je ta koja većinu stvari finansira. To je jedan od razloga zbog čega je Brena mnogo više podržavala njegovu vezu sa Majom Mandžukom nego sa Prijovićevom.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online