Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 19.08.2017.
11:48
Vestionline, blic rs A

Naša glumica bila je svedok napada u Barseloni, ovo je njena ispovest!

Glumica Suzana Petričević bila je svedok terorističkog napada u Barseloni. Na svu sreću, ona je dobro, ali scene koje je videla tamo nikad neće moći da izbriše iz glave.

"Bilo je strašno, gledali smo u smrt, bio je tu na metar od mene. Kako sam uspela da uđem u prodavnicu, ne znam. Dve mlade Italijanke su me ponele i uvukle u radnju. Možda su me sekunde delile od smrti. Još nisam svesna šta sam doživela, to je strahota. Oni danas nisu uspeli da operu ulicu koliko je bilo krvi", rekla je Suzana.

Ona je u tom delu grada bila sa drugaricama koje su otišle na plažu, dok je ona u poslednjem trenutku odlučila da kupi naočare za sunce.

"Sasvim slučajno sam se našla u ulici Portal del Angel, u jednom trenutku sam ušla u prodavnicu da probam naočare, potpuno jedno lenjo popodne u Barseloni. Iz čista mira izašla sam na ulicu i počela je vriska. Niko nije znao o čemu se radi. Letala je žena sa detetom u ruci", opisuje scene kao iz horor filmova.

Stampedo koji je nastao u tom trenutku, bio je strašan, jer je kombi rušio sve red sobom.

"Sve je trajalo pet minuta, toliko mu je trebalo da pobije sve ljude. On je dao gas, ulica je dugačka 500 metara. Minut pre toga sam ušla da probam naočare za sunce, slikala se nasmejana, sledećeg trenutka dešava se sve ono..."

Ona je dodala da je panika uhvatila posle dva sata, kada je pozlilo gospodinu, koji je bio srčani bolesnik.

"Tada sam shvatila da ne znam koliko će sve trajati. Kroz gvozdenu zavesu sam videla da neko protrči kroz ulicu, onda sam shvatila da ne moram da ostanem unutra. Počela sam da se tresem, iako je leto i visoka temperatura."

U teškim trenucima hrabrila je sebe da izdrži do kraja i smiri se.

"Ovde se ništa nije znalo, dva sata nismo mogli da dobijemo informaciju šta se događa. Čuli smo da je terorizam u pitanju. Taj auto se brzo kretao, tela su letela i pucala. Nikada neću zaboraviti slike koje sam videla. Taj kombi smrti, prošao je pored mene na pola metra."

"U trenutku kada je sejao smrt po ulici, prodavačice su istrčavale iz radnje i na sav glas pozivale da se sklonimo sa ulice i uđemo u radnje. Njima je data direktiva da se spuste gvozdene zavese. Čekali su hrabro, bilo je dosta starijih ljudi, koji su bili potpuno izgubljeni. One su se vraćale po njih i dozvlačile ih u prodavnice. Oduševljena sam hrabrošću tih ljudi."

Srpska glumica kaže da je i dalje u šoku i da ne može da opiše šta se sve dešavalo.

"Nemoguće je preneti nekome ovo što sam doživela. Ja sam glumica, proputovala sam pola sveta, iza mene je 60 godina raznih senzacija i teških okolnosti životnih, ali ovo je apsolutno najgore. Potpuni osećaj nesigurnosti gde čovek odjednom postaje ništa."

"Čovek posle ovakog stresa i užasa koji sam videla ne može da bude isti", poručila je Petričević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online