Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 16.08.2017.
20:24
S. Đurić - Vesti A

Lice kriju, pozadinom se hvale

Instagram je našim poznatim ličnostima omiljena društvena mreža, a na njihovim profilima možemo da vidimo svašta, od fotografija sa decom, sa partnerima, do onih veoma seksi. Dame sa javne scene podlegle su novom trendu, pa su tako selfi, koji je godinama bio "in", zamenile belfijem, odnosno izazovnim fotografijama pozadine.

.instagram.com/raznatovicanastasija/
Zapalila internet: Anastasija Ražnatović

Novoj modi nije odolela ni Anđelka Prpić, ali se njen belfi razlikuje od većine, jer je diskretniji.

Na fotografiji koju je nedavno objavila na Instagramu glumica je obukla belo-crni kostim, stavila šešir i pozirala. I Maja Berović zagolicala je takođe maštu svojim pratiocima, iako poznata kao smerna i fina.

Anastasija Ražnatović, jedna je od najpraćenijih mladih dama na društvenim mrežama.

Šta god da postavi ćerka folk pevačice Svetlane - Cece Ražnatović zapali inetrnet.

Nedavno je objavila fotografije sa mora, na kojima pozira u oskudnom bikiniju u kojem je do izražaja došlo njeno zgodno telo.

Inače, Cecina naslednica je nedavno prešla broj od 550.000 fanova na Instagramu.

- Moju decu najviše prate putem društvenih mreža. Oni ne rade ništa što druga deca ne rade, ili drugi ljudi koji su javno eksponirani. Tu ne može ništa da se spreči. Dok budu zanimljivi medijima to će tako biti. Kad prestanu da budu zanimljivi to će stati. To je prosto tako - rekla nam je jednom prilikom Svetlana - Ceca Ražnatović.

Severina Kojić priznala je da redovno čita komentare koje fanovi ostavljaju pored njenih seksi slika na Instagramu.

- Sreća da mi faca i dalje ima više lajkova od zadnjice - rekla je jednom prilikom hrvatska pevačica i dodala da jedan njen selfi na Instagramu ima više od 14.000 lajkova, a belfi "tek" 9.000.

Atraktivna Splićanka je u jednom intervjuu rekla da se dugo opirala komunikaciji putem društvenih mreža, ali da je to kao droga.

- Sada ne mogu bez toga, svaki čas pogledam ko šta radi i kakvi su komentari ispod slika.
Još jedna Splićanka svojim seksi fotografijama mami uzdahe svojih pratioca.

Naime, Jelena Rozga važi za jednu od najzgodnijih pevačica na sceni, pa je i ona ispratila letnji trend. Jelena se slikala u moru u kupaćem kostimu, a u prvi plan je došla njena zadnjica. Za kratko vreme ona je prikupila mnoštvo komplimenata i lajkova.

Mišići u prvom planu

I naši poznati muškarci imaju čime da se pohvale, pa tako na Instagram kače fotografije na kojima su u prvom planu njihova mišićava tela.

Saša Kovačević već godinama nosi epitet najvećeg zavodnika na muzičkoj sceni, ali i jednog od najzgodnijih mladih pevača. U to se mogu uveriti i njegovi pratioci na društvenim mrežama.

Njegove golišave fotografije sa letovanja na kojima se ocrtava svaki njegov mišić pripadnice lepšeg pola ostavljaju bez daha.

To dokazuju i komentari i lajkovi ispod fotografija. I dok devojke uživaju gledajući njegovo telo, muški deo Sašine publike pita se koja je njegova čarobna formula.

On ističe da je režim ishrane jedan od presudnih faktora za njegov odličan izgled. I maneken Vlada Vuksanović navikao je da pokazuje izvajane mišiće.

Raspalila maštu

Seka Aleksić veoma je aktivna na društvenim mrežama, a svojim fotografijama redovno oduševljava svoje fanove. Na jednoj od poslednjih slika koju je objavila u prvom planu nije njeno lice, već bujno poprsje, što se veoma dopalo muškom delu. Folk pevačica je takođe izpozirala i u svojoj kuhinji, a na fotografiji je pokazala vitko telo.





 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online