Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 08.05.2017.
00:55
S. Đurić - Vesti A

Kako su se upoznali naši poznati bračni parovi: Sudbinski susret i ljubav za ceo život

Da sudbinski susreti, kao i srodne duše, zaista postoje, dokazuju i naši poznati bračni parovi. Neke od njih su upoznali prijatelji, neki su pak bili tajno zaljubljeni, a neke je spojio posao. Voditeljka Jovana Joksimović otkrila je da se zaljubila u Željka Joksimovića dok je bila verena i da je zbog ljubavi koju je osećala prema njemu okončala višegodišnju vezu.

N. Đurović
Prvi evrovizijski par: Jovana i Željko

- Mislim da se između dvoje ljudi nešto desi ili ne. Ta zaljubljenost koja dolazi kao neka prva emocija, taj neki životinjski instinkt koji ne možeš da sprečiš, meni se dogodio kada sam imala 27 godina. Pre toga sam bila u jednoj ozbiljnoj vezi i nisam imala nijedan razlog da ne krenem za svojim osećanjima. Mislim da je to bilo poprilično iskreno s moje strane. Zaljubila sam se i želela sam da živim svoju ljubav i tako sam odlučila, a i Željko je tako odlučio. I tako postadosmo prvi evrovizijski bračni par - rekla je Jovana u jednoj TV emisiji.

Najlepša magija

Kad je u reklami za Jacob's creek govorio o ljubavi prema svojoj ženi Novak Đoković raznežio je svoje fanove. On je otkrio da se, kad je prvi put video Jelenu, desila najlepša magija na svetu zvana ljubav na prvi pogled.
- Ljubav je tako moćna sila i emocija. Pre nego što sam upoznao Jelenu znao sam za ljubav i podršku porodice, a kada se ona pojavila osetio sam ljubav na prvi pogled. Jelena i njena ljubav od mene su napravili boljeg čoveka. Moj prvi sastanak sa mojom ženom, predstavlja prekretnicu u mom životu - rekao je tada Novak.
Košarkaš Danilo Anđušić kaže da ga je na njegovu inicijativu upoznao prijatelj sa suprugom Ivanom Maksimović, reprezentativkom u streljaštvu.
- Ivana mi se već sviđala neko vreme i kada smo se te večeri našli na istom mestu, morao sam da iskoristim priliku. Iste noći poslao sam joj ružu, a ona mi je sutradan zahvalila na tome i tako je započela naša komunikacija.

N. Đurović
Upoznao ih menadžer: Boba i Brena

Pevačica Lepa Brena i bivši teniser Slobodan Boba Živojinović upoznali su se 1986. godine, a njihovom susretu kumovao je menadžer Raka Đokić. Bio je to kako oboje kažu sudbinski susret.

- Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i ja nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi, sad ili nikad! Upoznao nas je Raka Đokić posle premijere prvog dela filma "Hajde da se volimo" u Domu sindikata. Sećam se da sam davala intervju i da me je Raka sa novinarkom zaključao u kancelariju da možemo normalno da pričamo. U jednom trenutku Raka je ušao sa Bobom i upoznao nas. Zagrlili smo se iako se ranije nismo upoznali i osetili smo ono što ne dožive svi, lepotu susreta i energiju jaču od svega - rekla je svojevremeno Lepa Brena.

A. Čukić
Zaljubili se u rijalitiju: Bojana i Nikola

Učešće u rijaliti šou Survajver, Nikola Rokvić i Bojana Barović, pamtiće zauvek jer ih je uzbudljiva jednomesečna avantura na Filipinima sasvim neočekivano zbližila. Ljubav su krunisali i brakom, a Bojana i Nikola imaju ćerku.

- Bojana i ja smo se zbližili spontano i prirodno - rekao je tada Nikola.

Pevačica Jovana Pajić otkrila je da se njena ljubav sa frontmenom Tropiko benda Aleksandrom Cvetkovićem razvila iz prijateljstva.

A. Čukić
Porodica oduvek centar sveta: Vanja sa suprugom Sarom

Doleteo iz Rima sa poklonom

Skladan brak i četvoro dece imaju i naši bivši sportisti Vanja i Sara Grbić, koji su se upoznali na proglašenju sportiste i sportistkinje godine 2000. godine.
- Video sam je i posle ceremonije dodele priznanja i dugo razgovarao s njom. Posle dva meseca održavanja kontakta telefonom, rekao sam joj da će neki moj prijatelj da joj donese poklon od mene i da ga sačeka na aerodromu. Iz Rima, u kojem sam tada igrao, umesto tog mog prijatelja poleteo sam ja. Bio je to najveći poklon za oboje. Od tog februara smo znali da ćemo provesti život zajedno - rekao je Vanja.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online