Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 01.05.2017.
10:31
alo.rs, Vestionline A

Popularna folkerka u susret 1. maju: Srećan nam praznik rada!

Pevačica kaže da ne bi mogla da radi kao majstor, ali bi im pevala, i to pesmu "Kuće male, krečene u belo". U susret Prazniku rada pevačica Katarina Živković oprobala se u ulozi majstora. Ona je svim radnicima čestitala Prvi maj, a zatim ispričala kako je ona nekada slavila ovaj praznik.

Vesti
Katarina Živković "sam svoj majstor"

Atraktivnoj pevačici nisu strane popravke i majstorije, ali kaže da bi se više snašla da peva majstorima nego da radi njihov posao.

- Prvo mislim da ne znam ništa da uradim, ali kad se uhvatim nečega, ja to apsolviram, zaista. Nije da nisam imala dodirnih tačaka sa popravkama i majstorijama. Iz znatiželje sam pokušavala nešto sa popravljam po kući, molerišem i slično. Nije mi to ništa strano, ali bih ipak taj deo posla prepustila muškarcima. Na lepšoj polovini je da bude lepa i da se smeška i da se samo slika sa tim alatom, ali muškarcima bih prepustila te muške poslove - kaže pevačica.

Kaća se prisetila i kako je ona nekada slavila Praznik rada, a zatim objasnila kako to čini danas.

- U najlepšem sećanju su mi ostale proslave 1. maja u tinejdžerskim danima. Imali smo jednu šumu nadomak Leskovca, tamo smo odlazili za praznik. Pravili pljeskavice, družili se. Imali smo ogromne šatore, gde smo spavali. Ovog prvog maja radim, ali već ću 2. ili 3. maja otići negde da se odmorim sa društvom - priseća se Katarina.

Na pitanje kako bi trebalo da se proslavlja ovaj praznik i šta misli o štrajkovima radnika pevačica kaže:

- Što se tiče toga kako treba proslaviti 1. maj, mogu da kažem da svako treba da bira kako mu odgovara. Ako radnici žele da štrajkuju, neka štrajkuju, ovi drugi neka roštiljaju. Ja kao pevačica sigurno ne bih protestovala, jer sam veoma zadovoljna svojim poslom i ništa ne bih menjala. Toliko volim svoj posao i srećna sam što sam pevačica. Pevanje je jedna od retkih profesija gde se čovek zabavlja, gde uživa, gde opušta druge ljude, gde nema mesta tuzi i nesreći. Stvarno ne mogu da razumem koleginice koje se žale i koje pevaju, a nije im do života. Ja onog momenta kad osetim da mi je teško, da mi je naporno što putujem, što ne spavam, ja ću prestati da se bavim ovim poslom - kaže ona.

 

#alo

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina2789) on Apr 29, 2017 at 2:48pm PDT

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online