Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 19.03.2017.
18:01
S. Đurić - Vesti A

Sve brojniji razvodi poznatih: Brakovi pucaju kao u Holivudu

U poslednje vreme advokati imaju pune ruke posla, osim Nataše Bekvalac i Ljube Jovanovića tačku na brak stavili su Dajana i Žika Jakšić, Nina i Branislav Lečić.

N. Đurović
Ćerka na prvom mestu: Nataša Bekvalac sa ćerkom Hanom

Održati brak na estradi ravno je čudu, pa su vesti o razvodima sve češće. Nakon samo dve godine braka Nataša Bekvalac odlučila je da stavi tačku na ljubav i brak sa bivšim rukometašom Ljubom Jovanovićem. I dok mediji spekulišu o razlozima, ko je koga tu varao, pevačica se oglasila saopštenjem u kome kaže da je do razvoda došlo "usled nepromostivih razlika". Ovo je inače omiljena floskula holivudskih zvezda koje se nađu u istoj situaciji.

- Razišli smo se dostojanstveno i sporazumno, bez sukoba i teških reči. Budući da je ovo jedina istina, nadam se da više nema mesta medijskim nagađanjima, pogrešnom i nepotrebnom izveštavanju o našim privatnim životima - napisala je Nataša.

Ona je angažovala advokata i kako s Ljubom nije imala decu, niti zajedničku imovinu, razvod bi trebalo da se brzo okonča. Za razliku od razvoda sa prvim suprugom Danilom Ikodinovićem pre šest godina kada su prštale emocije, optužbe, kada je plakala pred kamerama, čini se da je Nataša drugi razvod lakše podnela.

Ona je podnela papire za okončanje braka, spakovala se i sa ćerkom Hanom otputovala u Pariz, posetile su Diznilend što je i rođendanski poklon za njenu mezimicu.

Za ceo život

I dok se jedni udaju i razvode na svake dve godine, ima i onih koji su uprkos raznim izazovima uspeli da održe svoj brak. Glumci Branka Pujić i Dragan Jovanović u braku su više od dve decenije. Počeli su da se druže još na Akademiji, prijateljstvo je preraslo u ljubav i brak. Retko kad se pojavljuju u javnosti zajedno i ne govore puno o svojoj privatnosti.
Među najuspešnijim brakovima je svakako brak Saše Popovića i Suzane Jovanović, koji imaju zajedničku ćerku Aleksandru.
- Suzana je divna, smirena, nasmejana, vesela i draga žena, video sam da mi odgovara po senzibilitetu. Karakterno smo veoma bliski. Uvek sam smatrao da kada jednom uđete u brak, to treba da bude za ceo život. Mi smo zajedno 17 godina i nijednom se nismo ozbiljnije posvađali - rekao je jednom prilikom Popović.

Pre nešto manje od mesec i Dajana i Žika Jakšić odlučili su da se razvedu. I oni su se javnosti obratili saopštenjem u kome su napisali "da je svako kriv za sebe" i da više nisu bili srećni. Ispostavilo se da je sedma godina bila kobna za njih.

Posle sedam godina zajedničkog života, razveli su se i Nina Radulović i Branislav Lečić. Voditeljka i glumac su krajem prošle odlučili da se raziđu i potpisali su papire za razvod. Iako je zvanično starateljstvo nad njihovim sinom Lavom pripalo majci, oboje su nastavili da vode računa o mališanu. Lečić je krajem prošle godine napustio zajednički dom na Dedinju, a Nina je uz fotografiju na Instagramu napisala:

- Lakše mi je da se smejem, nego da objašnjavam šta nije uredu! - napisala je voditeljka.
Nini je ovo prvi brak, dok Lečić već ima iskustva sa razvodom, s obzirom na to da se 2007. godine razveo od prve supruge Ivane s kojom ima sina i ćerku.

Korektni odnosi

Posle pet godina zajedničkog života razvela se Ivana Jordan, koja je sa bivšim suprugom Dušanom Antonijevićem ostala u korektnim odnosima zbog zajedničkog sina Vuka.
- Istina je da sam se razvela. Ostali smo dobri prijatelji, a to je ono što je najvažnije. Naravno da razvod utiče na mene, ali se trudim da sve bude dobro - rekla je Ivana Jordan.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online