Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 22.02.2017.
18:01
D. Petrović - Vesti A

Milice, jača si od šamara!

Vest da je košarkašicu Milicu Dabović prebio bivši dečko Simon Šiklić uzburkala je javnost. Na noge su se podigle brojne poznate ličnosti koje su podržale pretučenu košarkašicu.

M. Todorović
Prijavila nasilnika: Milica Dabović

- Milice, samo napred. Budi ponosna na sebe, nisi sama. Ja sam uz tebe i jača si ti od sramotnih šamara - poručila je Ceca Ražnatović. Tijana Dapčević bila je u šoku kada je saznala da je Simon pretukao Milicu, posebno što ga poznaje i verovala je da ni mrava ne bi zgazio.

- Svađaju se ljudi, ali to nije način. Ne možeš da pretučeš nekoga, pobogu nismo životinje. Nasilje najgore osuđujem, nema veze što ga poznajem i što se poštujemo. Dušanov zakonik treba da radi - ukrao upaljač, seci ruku, pretukao devojku - hemijska kastracija - rekla je Tijana Dapčević, koja se zalaže za najstrože kazne kada je u pitanju nasilje nad ženama.

I Miličine prijateljice i dojučerašnje saigračice iz srpske reprezentacije su šoku, posebno što Simona poznaju kao finog i kulturnog dečka. I Miličin profil na Instagramu zatrpan je podrškama, pa se ona fanovima obratila preko ove društvene mreže.

- Dragi moji, želim da se ovim putem zahvalim svima vama koji mi konstantno pišete i svesrdno me podržavate u ovim, za mene, teškim trenucima. Vaša podrška mi život znači. Vaša topla reč je zlata vredna. Teši i ohrabruje. Veliko hvala znanim i neznanim, a posebno ženama - žrtvama nasilja, sa kojima delim sudbinu, ne samo u humanoj kampanji, nego sada i u stvarnom životu. Verujem da znate da sam veliki emotivac i da sve intenzivno doživljavam i lepo i ružno što mi se dogodi, a beskrajno hvala svima vama, koji verujete i koji mi poručujete da će moj sportski i borbeni duh da mi pomogne da prevaziđem ovu ružnu situaciju - napisala je Milica i istakla:

- Poznato je da sam uvek iskrena i da sve što radim, činim iz srca, zato i sada nisam ćutala, ni krila ništa od medija. Kod mene nema foliranja, ni nikakvih misterija. Sa verom i utehom da će moj primer nekom da znači i da će zbog toga prijaviti odmah nasilje, ovo iskustvo će i meni da pomogne da se ubuduće u mojim novim borbama nosim sa životom još zrelije i čvršće - napisala je na Instagramu poznata košarkašica.

Z. K. Munja
Zbog batina završila u Urgentnom centru: Maja Marijana

Pevačice s masnicom na oku

Milica Dabović samo je poslednja u nizu poznatih žena koje su prebijene. Maja Marijana godinama je muku mučila sa nevenčanim suprugom Mladenom Šmakićem i zbog njegovih batina je završila u Urgentnom centru.

Probleme s nasilnim mužem imala je i glumica Mina Lazarević koju je pretukao suprug, baletan Goran Stanić. Kako mu to nije bilo dovoljno, pucao je s prozora iz, kako se kasnije ispostavilo, automatske puške koja je bila pozorišni rekvizit.

Batine na sopstvenoj koži osetila je i Mia Borisavljević koja je prijavila policiji bivšeg dečka Nikolu Minića koji je više puta udario.

- Neka moj primer posluži drugim ženama, da znaju da treba da stanu na put nasilju i nikada da ne ćute. Nadležni znaju šta rade, a ova tema više nije moj problem, već osobe koja je to uradila - rekla je tada Mia.

Ana oprostila

Pre tri i po godine Adil Maksutović prebio je svoju nevenčanu suprugu Anu Ramadanovski, i to dva meseca nakon što mu je rodila sina. Pevač se kleo da je nije tukao, već samo "odgurnuo", a ceo slučaj je završio na sudu. Međutim, Ana je sve oprostila Adilu i sada ponovo žive zajedno pod istim krovom što je iznerviralo njenog oca Džeja Ramadanovskog. Zbog svega on je prekinuo kontakt i sa ćerkom i sa zetom.



 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online