Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 26.07.2016.
03:43
D. Petrović - Vesti A

Nata časti šakom i kapom

I ovog leta brojni srpski pevači sjatili su se na Crnogorsko primorje - da zarade. Tako je minulog vikenda u Budvi boravila i Ceca Ražnatović, koja je u nedelju uveče imala nastup u najvećoj diskoteci na obali đetića i, kako se očekivalo, napravila haos.

Instagram/bekvalceva
Srećna: Nataša Bekvalac

Njene pesme sa albuma "Autogram" ruše sve rekorde na Ju tjubu, pa se za njen koncert tražila karta više. Već po dolasku u Crnu Goru dočekana je kao kraljica, a organizatori njenog nastupa potrudili su se da folk zvezdi ništa ne zafali, pa je smeštena u luksuznom hotelu. Kada je konačno izašla na scenu, dočekali su je povici oduševljenja, a nastup je potrajao do sitnih sati.

Na Crnogorskom primorju ovih dana boravi i Nataša Bekvalac. Ona je u petak pevala u Budvi, a sutradan u Igalu. Ponesena dobrom atmosferom i publikom koja je uglas s njom pevala sve pesme, ona je u jednom trenutku rekla konobarima da svim devojkama u klubu sipaju piće na njen račun. Ovaj njen gest izazvao je pravu histeriju među ženama koje su je nazvale - caricom!

Ni ona njima nije ostala dužna, pa je uz kratak filmić vatrometa uz koji je završen njen koncert na Instagramu napisala: "Hvala vam na čarobnoj noći, činite me najsrećnijom osobom na svetu!"

Da đetići i turisti vole trubače nije nikakva tajna, pa ne čudi što je Dejan Petrović sa svojim Big bendom napravio ludilo na nastupima na Crnogorskom primorju.

Letnju turneju po Crnoj Gori započeli su koncertom u Beranama povodom Dana grada, a na hiljade ljudi sjatilo se na gradski trg, gde su pevali i đuskali uz njegove hitove. Usledili su koncerti u Kotoru i Sutomoru, a svi u publici imali su samo reči hvale za ovog majstora trube. Aca Lukas ovog leta rešio je da spoji posao i uživanje, pa na Crnogorskom primorju ne samo da peva i zarađuje, već i troši pare. On je ovog leta sa suprugom Sonjom i ćerkicom Viktorijom iznajmio kuću u Tivtu, ali to ne znači da samo lenčari, naprotiv. On redovno i nastupa, najčešće po diskotekama u Budvi gde pravi potpuni haos. Majstor štimunga i dobre atmosfere ponovo je pokazao i dokazao zašto važi za jednog od najtraženijih pevača na estradi, a ugostitelji zadovoljno trljaju ruke. Iako su njegovi honorari među najvećima na estradi, niko se ne buni jer, kako kažu, Lukas vredi svaki evro.

Ove godine Crnogorsko primorje nije zaobišla ni Dara Bubamara, koja puni svaki lokal u kome nastupa. Iako na nastupima peva isključivo svoje pesme i ne ispunjava muzičke želje, tokom jednog koncerta u Budvi napravila je izuzetak i rešila da publici ispuni muzičke želje. I sve bi bilo u redu da oni to nisu shvatili doslovno, pa se pored bine napravio ogroman red, jer su svi želeli da im vragolasta Novosađanka ispuni muzičku želju.

Rasprodata Rada

Za razliku od ranijih godina kada je redovno nastupala na Crnogorskom primorju, Rada Manojlović ovog leta neće ići u Crnu Goru, osim privatno. Ako je suditi po spisku gradova u kojima nastupa narednih mesec i po dana, od mora će videti samo Umag i Makarsku, uz Poreč u kome je već pevala početkom jula. To ne znači da ona nema posla, naprotiv. Rada je rasprodata i ima zakazane nastupe do kraja maja 2017. godine, a peva uglavnom u dijaspori, Hrvatskoj i BiH.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online