Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 27.10.2015.
18:57
alo.rs A

Ružicin otac: Moja ćerka nije prostitutka, već manekenka i dama!

Danima ukućani rijalitija "Parovi" prozivaju Ružicu Veljković kako se tajno bavi prostitucijom, a da njena porodica zapravo nije ni svesna njene profesije. Njen otac Aleksandar rešio je da prvi put progovori na ovu temu.

Facebook/Ruzica Veljković
Otac stao u odbranu svoje mezimice: Ružica Veljković na udaru učesnika "Parova"

Naime, one je za "Alo!" objasnio kako odlično zna čime se njegova mezimica bavi i da ju je redovno vozio na aerodrom kada je išla na putovanja u inostranstvo.

- Svi koji pričaju to govore bez ikakvog dokaza. Ona je manekenka i dama, a oni samo mogu da pričaju kojekakve priče u kojima, znam, nigde nema tačnosti. Uopšte mi nije prijatno kada potegnu tu temu, a pri tome nemaju dokaza. Ako se neko bavi prostitucijom, za to mora da postoji dokaz, papir u policiji, sudu, da su je hapsili, da se zaista bavi time.

- Bilo je raznih priča o prostituciji, da je radila u Dubaiju, a ona je tamo išla na modne revije. Za to mogu da budem svedok jer sam je redovno vozio na aerodrom. Ona se uspešno borila za opstanak - objašnjava otac, nakon čega ističe da ni u jednom momntu ne bi prihvatio činjenicu da se ona bavi prostitucijom i da bi se u tom momentu odrekao nje.

- Normalno da ne bih prihvatio, koji bi to otac učinio?! Nije nimalo prijatna situaciji, vodio bih ozbiljan razgovor i ne bih prihvatio ni u jednom momentu da se ona bavi prostitucijom. Bio bih strašno ljut ako bi saznao da je takva stvar istinita i da je to sve tačno. Ali tvrdim da nije - govori Aleksandar "Alo!".

Na pitanje da li je podržavao vezu sa Filipom, on govori da, po njegovom mišljenju, Ružici treba neko ko će da je vodi u životu.

- Nije ga često dovodila kod nas kući, ona je u toj vezi bila dosta ekslpozivna. Mislim da njoj treba muškarac koji će je voditi kroz život, njoj nije bitno zvanje, već da je on pametan i da može da razmišlja o njoj. Nije bitno da li političar ili fudbaler - tvrdi Aleksandar.

Tužiću Vesnu Rivas i Šaviju

Nakon što su rijaliti zvezde Vesna Rivas i Nataša Šavija iznele optužbe na račun Ružice Veljković da posećuje orgije fudbalera, kao i to da se bavi prostitucijom, otac Aleksandar govori da će zbog toga morati da potraži pravdu na sudu.

- Podržaću Ružicu u nameri da tuži Vesnu Rivas i Natašu Šaviju zbog lažnih navođenja, jer ne smeju da daju takve informacije. Moja ćerka mnogo više zna o Šaviji nego ona o njoj, i težak je bezobrazluk što su u stanju da upotrebe takve optužbe na njen račun - kaže Aleksandar.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online