Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 23.10.2015.
09:44
alo.rs A

Merlin zabranio srpske zastave u Kombank areni

Poznati bosanski pevač Dino Merlin, koji se početkom devedesetih "proslavio" svojim antisrpskim stavovima, zabranio je unošenje srpskih zastava na njegov koncert u Beogradu.

facebook.com
Ovde svaka šuša može da se busa

Pevač je, naime, prosledio medijima saopštenje u kojima piše da na njegove koncerte u areni ne smeju da se unose državne zastave.

U saopštenju koje je poslao PR tim Dina Merlina taksativno se nabrajaju svi zabranjeni predmeti.

Policija: Nismo zabranili zastavu

Iz policije se nisu zvanično oglasili, ali jedan od najviših funkcionera MUP je nezvanično izjavio da su navodi Bulatove laž. - Naravno da policije nije zabranila srpsku zastavu. To nikada ni od koga nismo tražili, niti ćemo, rekao je funkcioner policije.

U beogradskoj Kombank areni nezvanično kažu da su iznenađeni ovakvim zahtevom pevača."Na koncert ne nosite transparente, zastave, upaljače, šminku, parfeme, kišobrene, kovani novac, hranu i tečnost. Sve to neće biti moguće uneti u dvoranu", stoji u saopštenju.

"Niko nikad nije branio da se na koncert unose zastave. Zastave su čak i neki vid tradicije. Publika često zastavu svoje zemlje baci pevaču na binu kao vid dobrodošlice. Jasno je da je ovo pravilo izmišljeno samo da se slučajno ne bi desilo da Merlin podigne srpsku zastavu. Kada nastupa u Hrvatskoj ili BiH, tamo nikad nema takve zahteve", kaže sagovornik.

Menadžerka Dina Merlina, tvrdi da su zastave zabranili na preporuku srpske policije.

"U saopštenju smo preneli ono što je policija nama dala kao zvaničan apel. Zastave se obično stavljaju na izvestan predmet od čvrstog materijala koji spada pod predmete koji ugrožavaju bezbednost. Smatramo da svako vrlo lako može shvatiti koji deo zastave može biti problematičan, rekla je Bulatova i dodala da ne vidi nijedan logičan razlog da se zastave bilo koje simbolike unosi na muzički koncert.

POVEZANE VESTI

Petak 23.10.2015. 13:16
Nije tesko da se nadje par desetaka hiljada oni koi ce doci na njegov koncert. Skupice se iz cjele Srbije oni koima nesmeta njegov fa//sizam i mrznja prema Srbstvu. Neka im bude. Problem prestavljaju oni koi su na vlasti u Beogradu. Vatikansko-masonsko-komunisticki olos koi unistava Srbsku privredu i Srbska sela. Koi bi da sto vise Srba naseli u Beogradu a da opusti sela i manje gradove radi lakse kontrole i daljnjeg rasbljavanja. Beograd je i dalje u velikoj vecini Srbski i ostace. Problem je sto se u Beogradu i jos po nekim gradovima u Srbiji na vlasti i oko vlasti nalaze titini udbasi i srbomrsci. Ne mogu da osudjujem ili nedaj Boze mrzim Beograd i beogradjane zbog neki poluljudi koi zive u njemu. Nikad nisam zivio u Beogradu i nemam namjeru ali Beograd je i moj grad.
Petak 23.10.2015. 17:13
Deca i unuci onoga copavoga zele da se ponovo uspostavi antisrbska vladavina nad Srbiju.Nekome i dalje odgovara copino bratstvo i jedinstvo, vidimo do cega nas je to dovelo,Svi drugi progledase nekako i ostvarise svoje namere,samo glupi srbin ne.Koncert treba totalno bojkotovati i spreciti svakoga ko tamo krene.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online