Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 24.06.2015.
22:47
S. Đurić - Vesti A

Poznati koji su šokirali svet: Selfi i na sahrani

Slavne ličnosti često šokiraju javnost svojim postupcima. Neke idu toliko daleko da se graniči sa bizarnim, pa je tako Džeki Sigel praktično imala foto-sesiju na sahrani rođene ćerke. Ona se sa osmehom na licu slikala pored mrtvačkog sanduka svoje ćerke.

Reuters/L.M.
Nekada bio poznato po pijančenju, uzimanju droga i ludim žurkama: Džoni Dep
Američka starleta i zvezda rijalitija nije ispuštala mobilni telefon iz ruke, koji je prvo koristila kako bi razgovarala, a zatim i da bi se slikala na sahrani svoje ćerke, koja je imala samo 18 godina kada je umrla. Njena ćerka Viktorija pronađena je mrtva u porodičnoj vili, a pošto se dugo borila sa zavisnošću, veruje se da se nenamerno predozirala.
 
Džeki i njena porodica proslavili su se u rijalitiju Kraljica Versaja, koji je prikazivao izgradnju njihove privatne rezidencije, jednu od najvećih i najskupljih porodičnih kuća u Americi. Udata je za uspešnog biznismena Dejvida Sigela, sa kojim ima osmoro dece. Porodični portparol, advokat Majkl Marder, pokušao je da opravda njene postupke.
 

Kosa mrtvaca

Danijel Redklif, svima i dalje poznatiji kao Hari Poter, iznenadio je javnost kada se na premijeri novog filma pojavio sa, umesto sebi svojstvenom kratkom kosom, dugim bujnim uvojcima. Mladi glumac gostovao je u jednoj emisiji, pa nakon što je dobio pohvale za svoju novu frizuru, on se zahvalio, te i otkrio da su to dlake sa glave mrtvaca. "Hvala vam, to je kosa mrtvog čoveka", kazao je glumac, a onda su nastavili da pipkaju glumčevu kosu, uz konstataciju da je izvanredno mekana.

- Ljudi se na različite načine nose sa tugom. Gospođa Sigel tuguje baš kao i mi ostali. Bio sam uz porodicu u trenutku kada su čuli da je Viktorija mrtva i mogu vam reći da je plakala dosta i da joj nije bilo lako. Ne postoji nikakav pravilnik koji će nam reći kako da tugujemo. Cela porodica spava zajedno u ogromnoj sobi otkako se ova tragedija dogodila. Pričaju, plaču, vode računa jedni o drugima. Način na koji je gospođa Sigel predstavljena u pojedinim medijima samo pojačava njihov bol - stoji u saopštenju Majkla Mardera.

Zarada u bordelu

Džoni Dep je pre braka s Vanesom bio poznat po uživanju u alkoholu i drogama, te ludim žurkama. U poslednje vreme, čini se, Dep se vratio starim porocima jer je na promociji filma publiku šokirao svojim nedoličnim ponašanjem. Na pozornicu se popeo kako bi održao kratak govor, ali je tokom govora zamuckivao, spoticao se i imao nekontrolisane gestove, pa je svima bilo jasno da je vidno pijan.

Publika je ipak njegovo ponašanje podržala smehom i aplauzom. Džoni Dep je u jednom trenutku i opsovao, pa je shvativši šta je uradio stavio ruku na usta. Ovo je glumčevo drugo javno pojavljivanje u alkoholisanom stanju u samo mesec dana. Naime, na koncertu Merilina Mensona krajem prošle godine u Los Anđelesu Dep je iz istog razloga bio u centru pažnje.

U novinarstvu je poznata kao Amanda Gof, TV voditelj i novinar, a nedavno je javno priznala da radi kao prostitutka Samanta Iks. Radila je u britanskim tabloidima "Miror" i "Sandej pipl", nakon čega je došla u Australiju, gde je započela karijeru kao urednica rubrike Zdravlje i lepota u dva lista. Dane je provodila radeći u redakciji ili studiju i vodeći računa o dvoje dece, a noću bi se iskradala i spavala sa muškarcima koje joj je dodeljivala agencija za poslovnu pratnju. Kada se 2012. umorila od toga, odlučila je da napusti medije i u potpunosti se posveti prostituciji, koja je u nekim delovima Australije legalizovana.

Nakon što je 18 meseci radila u jednom od najekskluzivnijih bordela u Sidneju, počela je samostalnu delatnost i naplaćuje 800 dolara po satu ili 5.000 dolara za noć.

- Oduvek je bila pomalo na svoju ruku i igrala je po sopstvenim pravilima, a često je koristila svoj izgled da bi došla do onoga što želi. Pronašla je način da postane bogata, što je oduvek i želela - rekao je Samantin bivši kolega.

Amanda Gof je prihvatila poziv producenata australijske televizije Kanal sedam da gostuje u emisiji Sandej najt, gde će otvoreno govoriti o svom životu i tome šta ju je navelo da postane prostitutka.

Reuters
Nikad dosta ludiranja: Lejdi Gaga uvek uspe iznova da nas šokira

Kolekcija smrti

Ledi Gaga je poznata po tome što javnost stalno šokira svojim izgledom, postupcima, izjavama. Američka pevačica je prošle godine šokirala obožavaoce fotografijama svog francuskog buldoga Asje, koju je okitila brojnim ogrlicama i naušnicama. Odmah su usledili negativni komentari u vezi njezinog okrutnog i nehumanog ponašanja, a oglasili su se i iz Pete.

- Ledi Gaga sebe može ukrašavati čime god želi i birati odeću koju god poželi, no Asja nema tu mogućnost izbora - upozorili su iz Pete.

Novu kolekciju Viktorije Bekam za jesen i zimu 2015/16. obeležile su prilično bizarne fotografije na koje je javnost reagovala. Model je prikazan na neobičnim fotografijama koje podsećaju na nesvesticu i smrt, a prema rečima Viktorije, ova kolekcija predstavlja nezavisni duh devojke VB. Ipak, mnogi nisu na ovaj način doživeli kolekciju. "Njena nova kolekcija izgleda kao smrt", "Ovo je zaista bolesno", bili su samo neki od komentara na Tviteru. Bez obzira na komentare, Viktorija je veoma ponosna na svoju kolekciju koja sadrži komade od tvida i kože, tvrdeći da je to moda sa stavom.

Promocija anoreksije

Redakcija danskog modnog magazina "Kover" bila je primorana da uputi javno izvinjenje zbog jedne krajnje ekstremne naslovnice, na kojoj je bila prikazana manekenka potpuno nezdravog izgleda. Ljubitelji mode u Danskoj, a potom i svuda u svetu, bili su užasnuti kada su u najnovijem broju ovog magazina ugledali fotografiju ekstremno anoreksične manekenke. Većina modnih agencija i časopisa u svetu prestala je s angažmanom premršavih devojaka.

Hapšenje glumca Hjua Granta 1995. godine zbog prostitutke bio je pravi skandal. Hju je rešio da brzo popravi štetu putem televizije i pojavio se u emisiji Džeja Lenoa. Leno ga je odmah dočekao sa pitanjem: "Šta si to, do đavola, mislio?" Hju je toliko pokušavao da se izmigolji da je publika umrla od smeha. Skromni glumac je nekako uspeo da promrmlja neko izvinjenje koje se svelo na: "Uradio sam lošu stvar."

Reuters/Pool
Nestašna vojvotkinja uhvatila glumca Kelsija Gramera za zadnjicu: Kamila Parker Bouls

Supruga princa Čarlsa, Kamila Parker Bols, deluje potpuno miroljubivo i smireno, ali je prošle godine glumac Kelsi Gramer otkrio šokantan podatak o vojvotkinji. Kako piše "Dejli mejl", glumac je ispričao da je svojevremeno bio u poseti Beloj kući gde je bila i Kamila. U jednom trenutku neko ga je zgrabio za zadnjicu, a kada se okrenuo, imao je i šta da vidi. Kamila se smejala iza njega i dodala je da joj je drago što su se konačno upoznali.

Umetnica Joko Ono, udovica legendarnog člana Bitlsa Džona Lenona, iznenadila je nedavno ceo svet kada je izjavila da "vrlo intimno" poznaje Hilari Klinton.

- Imale smo kratku romansu u vreme dok sam živela sa Džonom na Menhetnu, a Hilari je studirala na Jejlu, ali smo vremenom izgubile kontakt - rekla je Ono.

Zlostavljao sestre

Porodica Dugar godinama je na malim ekranima, a sada je u javnost isplivala njihova jeziva tajna. Džim Bob i Mišel Dugar proslavili su se kao zvezde rijalitija. Religiozna porodica iz Arkanzasa ima 19 dece, devet ćerki i deset sinova, a u međuvremenu su se i neki od njih venčali i dobili decu. TMZ prenosi da je porodica u centru ozbiljnog skandala, pošto je objavljeno da je jedan od njihovih sinova zlostavljao devojčice, među njima i rođene sestre. Najstariji sin Džoš, i sam otac troje dece sa četvrtim na putu, kao tinejdžer je seksualno zlostavljao pet devojčica, među kojima su bile i njegove mlađe sestrice. Incidenti su se odigrali 2002. i 2003, kada je Džoš imao 14 godina. Džoš, koji je u međuvremenu postao izvršni direktor Porodičnog istraživačkog veća (FRC), sada je oslobođen krivičnog gonjenja jer su slučajevi zastareli.

instagram.com/Shakira
Pozitivan primer: Šakira i Žerar Pike sa sinom Milanom

Jeftina haljina

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton uvek je u javnosti smerna i pristojna. Ona je nedavno oduševila kada je posetila dečji centar Brukhil, a za tu priliku obukla je crnu haljinu s belim tačkicama koja košta samo 50 dolara. Ovo nije prvi put da vojvotkinja nosi haljinu koju i obični smrtnici mogu sebi da priušte. Iako je tada bila već u poodmakloj trudnoći, Kejt je i dalje obavljala svoje dužnosti. Mnogi su komentarisali kako je Kejt veoma skromna te je obukla haljinu iz internet prodaje Asos.

Šakira i njen nevenčani suprug fudbaler Barselone Žerar Pike pokrenuli su početkom godine akciju kako bi pomogli siromašnima. Tim povodom oni su objavili niz fotografija, na kojima zajedno poziraju sa sinom Milanom.

- Sada kada čekamo drugo dete, želimo da pomognemo drugoj deci iz svih krajeva sveta, koja žive u ekstremnom siromaštvu, i obezbedimo im sve što je potrebno da prežive. Želimo da podstaknemo druge roditelje da urade isto - rekla je pevačica, koja je u međuvremenu rodila drugog sina Sašu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online