Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 29.04.2015.
20:55
blic.rs A

Sve Severinine ljubavi: Pet puta verena

Nakon što je Severina izjavila da je do ušiju zaljubljena u Kebinog sina Igora Kojića, red je da se prisetimo svih momaka, verenika, velikih i malih ljubavi hrvatske pevačice.

Z. K. Munja
Ko će ih sve popamtiti: Seve je imala buran ljubavni život

Jedna od prvih Severininih ljubavi bio je Alen Marin iz benda "Kojoti“. Njihova veza završila je bez većih skandala, a on je bio i prvi Severinin verenik, sa kojim je 90-ih imala kratku, ali intenzivnu vezu... On je danas u braku s glumicom Goranom Vrdoljak Marin.

Uz početak Severinine karijere veže se i navodna veza s kantautorom Zrinkom Tutićem. Iako je nikada nisu službeno priznali zbog toga što je Tutić bio oženjen, njihova ljubavna veza bila je javna tajna o kojoj se naveliko pričalo.

Pet je godina trajala ljubav “devojke sa sela” i Tutića, a onda je sve puklo. A kad je puklo, pucalo je na sve strane.

Seve je Zrinko Tutić uzeo je pod svoje okrilje početkom 90-ih godina. On je bio alfa domaće scene, a ona njegova muza. Severina je 1998. odlučila da prekine sve veze sa Zrinkom i prvi put javno progovori o “robovlasničkim” ugovorima koje je potpisivala za Tutića i zbog kojih je Zrinka tada tužila na sudu. Ali, poznavaoci estradnih prilika tvrdili su da je da je poslovnom kraju zapravo kumovao emotivni.

Sledeći je bio producent Ante Pecotić, iako Severina nikada nije priznala tu vezu, a on se pre tri godine oženio svojom dugogodišnjom devojkom Ivom Kovačević.

Hercegovački biznismen Milan Lučić možda je i Severinin najpoznatiji dečko. Nije poznato koliko su dugo bili ljubavnici, ali je poznato da je 2004. kada je u javnost “iscurio” video - snimak njihovog seksualnog odnosa, njegova supruga bila pred porođajem.

Kratki film ubrzo je postao najkopiraniji u regiji, a upravo za njega se vezuje procvat Severinine karijere.

Nesrećni Srećko Vargek bio je “kolateralna žrtva” skandala s privatnim snimkom Severine i Lučića, jer je, eto, baš u vreme kada je bio video pušten u javnost ponosno hodao kao njen verenik.

Planirao je da je oženi, ali onda je raskinuo s njom. Iako joj je u početku pružao podršku, njihovom odnosu presudile su neprestane trzavice pa su na kraju odlučili da krenu odvojenim putovima.

Sa osam godina mlađim Matom Čuljkom bila je u vezi od 2005. do 2008. godine.

Iako su bili vereni i razmišljali o braku, nedelju dana pre pevačicinog 35. rođendana usledio je raskid.

Posle Mate, brojna muška imena vezala su se uz Severinino ime, sve do leta 2008. godine i Slavka.

Četvrti verenik bio je vlasnik sportskog centra u Rijeci, Slavko Šainović. Nakon dve i po godine veze, pevačica je Slavka ostavila zbog kralja bakra Milana Popovića kojeg je upoznala dok je pevala na njegovoj rođendanskoj zabavi.

youtube.com/The official Severina's YouTube channel
Na Severinu je "pao" i srpski kralj bakra Milan Popović

Vrlo kratko nakon što su počeli vezu, verila se s Milanom, a plod njihove velike ljubavi sin je Aleksandar.

Ipak, godinu dana nakon njegovog rođenja, Severina i Milan burno su se rastali, a njihove trzavice oko deteta, starateljstva i alimentacije traju sve do danas.

Posle Milana, pevačica nije bila u vezi sve do trenutka dok joj srce nije osvojio Kebin sin, golman Igor Kojić.

Da li će golman imati više sreće nego njegovi prethodnici, ostaje da vidimo.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online