Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 12.04.2015.
18:18
blic.rs A

Princeza Beatrisa: Šesta u redu za krunu, a uživa kao kraljica

Njeno kraljevsko visočanstvo, princeza Beatrisa Elizabet Meri od Jorka, šesta je u redu da nasledi krunu britanskog kraljevstva, a na oficijalnoj internet stranici njenog oca, vojvode od Jorka, piše da princeza Beatrisa, pored toga što je uključena u mnoštvo dobrotvornih fondova, takođe je i ozbiljna poslovna žena sa punim radnim vremenom.

Reuters
Ne mora da bude kraljica da bi imala kraljevski tretman: Princeza Beatrisa

Ipak, stvarnost je malo drugačija. Ako je suditi po strogim procenama britanskih tabloida, jedini poslovi na kojima je princeza Beatrisa stalno angažovana su putovanja na egzotične destinacije.

Tako "Daily Mail" izeštava da je princeza ove nedelje otputovala na luksuzni odmor u Verbier, u švajcarskim Alpima što je, kako navode, njen jedanaesti "kratki predah od obaveza" u poslednjih šest meseci.

A kako je princeza Beatrisa još u januaru dala otkaz sa mesta pripravnika u kompaniji "Sony" gde je radila godinu dana, nije jasno ko finansira njenu strast prema luksuznim putovanjima.

Kako piše "Daily Mail" princeza je od novembra prošle godine do danas, obišla nekoliko puta zemljinu kuglu zadržavajući se po nekoliko dana uglavnom na egzotičnim destinacijama.

Najpre je u novembru na kratko skoknila do Abu Dabija, da bi istiog meseca posetila i Kinu, kako bi prisustvovala venčanju prijatelja. Božićne praznike princeza je provela u porodičnoj kući u Verbieru u Alpima, dok je Novu godinu dočekala krstareći Karibima u društvu prijatelja.

I januar je prošao u znaku kratkih predaha za ovog člana kraljevske porodice, pa je nakon što je dala otkaz u "Sony" kompaniji, odmarala na ostrvu Sent Bartelemi, da bi nakon odmora, za vikend skoknula do Njujorka.

Februar nije bio ništa manje uzbudljiv za mladu princezu, pa je skijala naizmenično i u Evropi i Americi, odnosno na Alpima i Aspenu. I tako svakog meseca u nedogled, mlada princeza počasti sebe sa dva putovanja mesečno.

Međutim, ova članica kraljevske porodice ne dobija nikakva sredstva iz sistema javnog finansiranja, a kako je od januara ostala bez posla, britanski tabloid zaključuje, da mlada Beatrisa i dalje živi na račun svojih roditelja.

POVEZANE VESTI

Nedelja 12.04.2015. 18:20
koga to zabole...ona barem ima redni broj...zna se ko je...i ako...ovde su Kurta i Murta favoriti samo tako..
Nedelja 12.04.2015. 18:53
Udaj se za mene pa da slatko krckamo celo vojvodstvo ! he he he...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online