Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 24.03.2015.
13:56
tracara.com A

Mirka: Teško mi je bez Vujadina!

Glumica Mirka Vasiljević je u decembru prošle godine, sa 24 godine, dobila je treće dete sa svojim suprugom, fudbalerom Vujadinom Savićem. Svoju glumačku karijeru nije prekidala zbog tri uzastopne trudnoće, iako je u isto vreme dosta paženje posvećivala svojoj porodici. Otkad je zaigrala u filmu "Mi nismo anđeli 2", uloge su počele same da se nižu i Mirka nije imala ni trenutka pauze.

Z. K. Munja
"Nije lako: Čovek mora da bude psihički jak i da gleda da je to trenutno, zbog boljeg kvaliteta života i budućnosti dece"

- Od kada sam dobila poziv na kasting za taj film pa do danas, uvek sam imala nešto da radim, nisam imala pauzu u karijeri. Istina, nekada se više, a nekada manje radilo. Od detinjstva sam se navikla na obaveze i preopterećenost”, rekla je Mirka za bosanski Avaz.

Mirka je otkrila da nije imala problema da se snađe u ulozi novopečene majke, zato što je u njenoj porodici uvek bilo puno dece, pa je, kako kaže, od malih nogu, navikla na menjanje pelena, nošenje beba i vrisku.

- Bila sam svesna šta znači novi život, a onda, što sam bila starija, bila sam svesnija šta su obaveze. Vodila sam brata u vrtić, učila ga da hoda, menjala mu pelene - ističe Mirka.

Budući da se i na početku veze sa Vujadinom odricala svojih ličnih prohteva, verovatno joj neće biti teško ni sad, pošto njen suprug trenutno igra u Engleskoj, pa kako je cela kuća spala na Mirku, pa nije sakrila da razmišlja o tome da angažuje dadilju.

- Razmišljam o pomoći dadilje, jer fizički više ne mogu da, recimo, otputujem s njih troje sama, jer je u avionu nemoguće držati dvoje dece u krilu, a beba je mala, dok i Adrijana ima tek godinu - ne krije Mirka.

Kako se mladi tata Vujadin ne bi osećao izopšteno iz cele porodice, Mirka ga u svakom trenutku uključuje u vaspitavanju dece.

- Drago mi je što postoji internet. Obasipam ga nepotrebnim porukama, tipa da Andrej ima u vrtiću rođendan. Želim da imaju povezanost, da ne naviknu da nije uvek prisutan, pa da se meni više obraćaju. Postoje teme o kojima će pričati s tatom, ali i sa mamom. Ne želim da deca zaziru od mene, a da on bude dobar. Podednako smo oboje strogi roditelj - govori glumica.

- Nije lako zato što ono što nije tu, nadohvat ruke, s vremenom se naviknete bez toga, a čovek, onda, uđe u neki svoj svet i kolotečinu. Čovek mora da bude psihički jak i da gleda da je to trenutno, zbog boljeg kvaliteta života i budućnosti dece, za koju se Vujadin trudi da je stvori - iskrena je Mirka.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online