Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 25.01.2015.
16:53
alo.rs A

"Leka me je na brzaka naučio da glumim"

Ova sezona domaće serije "Zvezdara" počinje večeras, a voditeljka Nina Radulović Lečić će se konačno predstaviti publici kao prava pevačica i pevaće pesmu specijalno pisanu za nju. Iako u seriji igra i njen suprug Branislav Lečić, neće se pojavljivati u zajedničkim scenama.

Facebook/Nina Radulović
Branislav Lečić je prvo primetio strast za pevanjem: Nina Radulović

Jeste li uzbuđeni što ćete se u seriji “Zvezdara” predstaviti kao prava pevačica?

Uzbuđena sam, pre svega, jer sam sigurna da će ova sezona serije “Zvezdare” biti još zanimljivija i gledanija. Moje angažovanje u seriji došlo je spontano iz jednog lepog druženja Damira Handanovića, Anite Lazić-Tododrović i naravno mene. Aniti je sinula dobra ideja, da serija treba da ima prepoznatljivu numeru kroz koju će da živi. To je bio i još jedan način da se skrene pažnja na novi ciklus, ali i da ja konačno profesionalno zaokružim svoje desetogodišnje bavljenje pevanjem.

Imate li ambicije da se bavite glumom?

- Nikad nisam imala. U “Bravo šouu koji trenutno vodim sa Vladom Stanojevićem na TV Pink, imala sam malih glumačkih “izleta”, jer je tako zahtevao scenario. Iznenadila sam samu sebe kako sam uspela lako da savladam situaciju, ali pretpostavljam da je to tako, jer je zajednički imenitelj onoga čime se ja bavim i glume upravo televizija. Naravno te uloge nisu bile zahtevne, jer zapravo nije trebalo nikoga da glumim, već sam bila ja u datoj situaciji.

Da li ste pored Leke naučili neke tajne te profesije?

- Naravno da je on prvi kome se obratim za sve nedoumice, ali već sam i ja dovoljno dugo u ovom poslu da sam otkrila mnoge mehanizme. On mi je zbog serije “Zvezdara” na brzinu održao kurs glume, ako se tako može reći. Savetovao mi je da ne pokušavam da budem neko drugi, već ja u zadatim okolnostima. Da umirim lice, a da će emocija sama doći do izražaja.

Pošto i on glumi u “Zvezdari”, da li ćete imati dodirnih tačaka?

- Ne, jer ja ne tumačim lik, ja sam Nina Lečić koja gostuje u jednoj epizodi. Vrlo je značajno to da je ta epizoda ključnai i taj trenutak kome je namenjena numera, menja sve. Obrće stvari i čitavu radnju, a ta radnja nema direktne veze sa likom Stenlija koga igra Leka.

Voli li on da Vas sluša dok pevate?

- Pa mi smo se na taj način i upoznali. To je sastavni deo mene. Ja stalno pevam, bar pevušim gde god da sam. On je zapanjen činjenicom da koju god radio stanicu okrenete, ja ću znati pesmu najčešće u celosti, a sigurno bar refren. Ja obožavam da slušam muziku, ali pevanje mi zapravo hrani dušu. Ovih dana uglavnom pevam dečije pesmice.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online