Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 17.12.2014.
22:15
S. Đurić - Vesti A

Holivudske zvezde i telohranitelji: Domaćica u toplesu

Malo je svetskih zvezda koje nemaju privatno obezbeđenje koje brane njihovu privatnost. Međutim, mnogo je onih koji ne vode računa kako se ponašaju pred telohraniteljima.

Reuters
Bio vrlo ekcentričan: Majkl Džekson
 

Ne kriju svoje mane i loše postupke pred obezbeđenjem, sobaricama, baštovanima i ostalom poslugom, što često procuri u javnost. Tako smo saznali ko ne voli da se tušira, ko voli da šeta polugo po kući, ko baca noževe kad se naljuti. Telohranitelji Majkla Džeksona otkrili su da je legendarni pop pevač bio veoma ekscentričan. Njegovi bivši čuvari Džavon Bird i Bil Vitfeld bili su zaduženi za čuvanje kralja popa dve i po godine pre njegove smrti 2009. godine. Majkl je, kako su istakli, često trošio svoje bogatstvo, koje se procenjuje na 263 miliona dolara, na veoma neobične stvari.

- Imao je običaj da ode u prodavnicu i kupi sve. Kada su boravili u hotelu, znao je da kupi na stotine knjiga. U jednom trenutku je kupio i celu knjižaru - rekao je Bil, koji je bivši policajac.
Slavni pevač je iza sebe ostavio svoje troje dece - ćerku, Paris i sinove Princa i Blenket. Bil priznaje da ga je iznenadilo koliko je slavni pevač blizak sa svojom decom.

- Mi smo radili za Džeksona, a ne kralja popa. Imali smo prilike da ga upoznamo kao oca. Bio je to veoma lep prizor, kada bi im pomogao oko domaćih zadataka i dok se brinuo za njihovu ishranu i stavljao ih na spavanje - rekao je telohranitelj.

Hotel kao svinjac

Li Vejver, nekadašnji telohranitelj Lindzi Lohan, izjavio je da je čuvanje poznate glumice prava noćna mora.

- Svake noći sam se molio da se ne ubije prilikom moje smene. Imala je pravu smrtnu želju, u sebe je unosila velike količine droge i alkohola. To nikada u životu nisam video. A drugi telohranitelj je za Lindzi rekao da je najaljkavija osoba na svetu, koja u roku od 10 minuta luksuznu hotelsku sobu pretvori u svinjac.

Lete noževi

buzzfeed.com
Dženifer voli da se slika golišava

Dženifer Aniston je, prema rečima njenog telohranitelja, i te kako svesna da ima sjajno telo. On tvrdi da je glumica poznata i po tome da stalno polugola paradira po kući.

- Dženifer je vrlo slobodna kada je u pitanju pokazivanje tela. Nikada se ne pokriva. Svi su na to navikli. To je Džen. Uvek je polugola! Kad nije u donjem vešu, onda je u bikiniju. Kada vam ujutru otvara vrata, uvek je u donjem vešu, a nekada samo u toplesu. To je jednostavno ona. Toliko puta sam je video obnaženo da mogu da vam nabrojim sve mladeže na njenom telu - slikovito je objasnio telohranitelj.

I Meri Kejt Olsen je poznata po tome da se ne stidi da se skida pred poslugom.

- Kada kupi novu odeću, obuče je na zadnjem sedištu auta, prethodno skine svu svoju odeću. Svi njeni telohranitelji se osećaju neprijatno zbog toga, ali moraju to da progutaju - kaže bodigard Olsenove.

Anđelina Džoli je posle svake svađe sa Bredom Pitom bacala noževe koji su se zabijali po zidovima. To je javnosti otkrio njen telohranitelj.

Glumicu su posebno izluđivali pozivi Bredove bivše supruge, Dženifer Aniston, kada je po kući letelo sve čega se dohvatila, od vaza do televizora. Bredov i Anđelinin telohranitelj napisao je knjigu o njihovom privatnom životu, seksualnim navikama i prevari.

Telohranitelji ističu da Anđelini nisu strani hirovi kao što je zahtev telohranitelju da joj u četiri ujutro donese hamburger i koka-kolu. Holivudski par unajmio je advokate iz Amerike i Velike Britanije kako bi sprečili svog bivšeg telohranitelja Mikija Breta da objavi knjigu u kojoj se, prema autorovim rečima, nalaze sočne priče. Bret je napisao knjigu o svome iskustvu dok je radio za poznati par, a Bred i Anđelina su uznemireni činjenicom što su takvoj osobi poverili kako svoje, tako i živote svoje dece, pa su unajmili najbolje advokate. Prema rečima njihovog američkog advokata, Miki Bret je patološki lažov koji ima istoriju slučajeva u kojima se lažno predstavljao.

Perverzije u limuzini

Nekada čedna, a danas razuzdana pop zvezda Majli Sajrus obožava da se slika u lascivnim pozama. Njen bivši telohranitelj je izjavio da su zabave u limuzini koje Sajrusova pravi potpuna perverzija, u kojoj svašta radi sa svojim drugaricama, naliva se šampanjcem, a onda sve to ovekoveči fotografijama za ličnu arhivu. Takođe je osuo paljbu po njenoj majci, za koju je rekao da je bezobrazna, nevaspitana i previše šefovski nastrojena.

Krađa cipela

Prosto je neverovatno da Džulija Roberts smrdi. Da je to zaista istina, potvrdio je njen telohranitelj, koji je istakao da zgodna žena ne voli da se kupa.

- Danima se ne kupa. Voli da štedi vodu, pošto je pravi borac za ekologiju. A takođe voli svoj prirodni miris. Njen suprug Deni je isti kao i ona, pa su se sjajno uklopili. Zajedno uživaju u tom izbegavanju kade. Džulija je totalni hipik - rekao je njen bezbednjak.

Pre nego što je rodila ćerku Pink, tvrdi njen telohranitelj, volela je da meša pića i često nakon pijanke znala je da zaspi.

U logor zbog lifta

Li Jang Guk, koji je deset godina bio telohranitelj Kima Džonga Ila u razgovoru za CNN opisao je treninge koje je morao da prođe kako bi postao telohranitelj "velikog vođe" i kaže kako dobar deo treninga obuhvata ideološko pranje mozga. On tvrdi kako su ga ubeđivali da treba da veruje u to da je Kim Džong Il bog i da je jedini razlog zbog čega je Li rođen - da štiti svog vođu i da mu služi.

On kaže da su ga se i njegovi saradnici bojali i krili se pošto je postojala opasnost da bi mogao da im odrubi glavu. Kao primer Ilove surovosti, Li navodi slučaj jednog starijeg službenika koji je koristio vođin privatni lift i pepeljaru. Kada je Kim za to saznao, poslao ga je u koncentracioni logor, a čovek je tamo preminuo.

- Ona obožava da eksira pića, i jedna je od najluđih parti devojaka koje poznajem. Jednom joj se desilo da se onesvestila na stolici u Plejboj rezidenciji, kao i da je posle tih pijanstava umela da zaspi na ulici, po toaletima - rekao je telohranitelj.

Reuters/B.T.
Paris Hilton

Bogata naslednica Paris Hilton je ni manje ni više nego kleptoman. Prema tvrdnji njenog bivšeg telohranitelja, starleta je na jednoj žurci od njega tražila da uzme nečije cipele, i odnese ih u automobil.

- Mnogo su joj se dopale. Uglavnom je krala sve što nije zaheftano za pod ili zid - ljutito je izjavio bivši zaposleni Hiltonove.

A Džoni Dep je dok je bio u vezi sa Vanesom Paradi, kako je otkrio njihov bivši telohranitelj, sa decom provodio previše vremena u nekoj vrsti skrivene prostorije ispod zemlje u Holivudu, a ne u Francuskoj kako su tada izjavili za novinare.

- Potrošio je pravo bogatstvo na sigurnosne sisteme, koji zadrži na desetine sakrivenih kamera za koje niko sem njega ne zna. Ne želi da ga gledaju kao poznatu ličnost. Nikada ga nećete videti kako kupuje u nekom od holivudskih bulevara. Ne voli pažnju. Kupuje tako što mu neko od telohraitelja donese stvari kući, gde on odabere šta mu se dopada - rekao je bivši telohranitelj.
Britni Spirs je čuvao bivši član izraelskog Mosada, koji nije ni sanjao šta ga čeka sa ovom pop zvezdom.

- Godinu dana je živela na ćuretini i red bulu. Zatim me je seksualno napadala, šetala gola i dodirivala se preda mnom, insistirajući da imamo odnose. Kada bih odbijao, okretala se narkoticima - izjavio je očajni telohranitelj.

Beta/AP/A. K./Invision
Hajdi Klum

 

Druga strana medalje:  Brak sa bodigardom

I dok neki s jedne strane imaju problema i loše iskustvo sa svojim telohraniteljem, neki su se zbližili. Tako je Hajdi Klum nakon razlaza sa svojim dugogodišnjim partnerom Silom, započela novu romansu i to sa svojim telohraniteljem. Svetski top model priznala je svoju romansu sa telohraniteljem Martinom Kristenom, koji je godinama radio za porodicu.

- Ne znam ni sama može li se to nazvati vezom, pošto smo tek počeli da se zabavljamo. Ne znam kojim će putem sve to ići. Bio je pažljiv i brižan prema celoj porodici, a najviše prema našoj deci. Pomogao je nama, pomogao je deci. Imam potpuno poverenje u njega. Međutim, tek smo počeli da se upoznajemo na neki drugi način, a sada su mi najbitnija moja deca. Pokušavam da ih zaštitim od svega i strpljiva sam - izjavila je tada Hajdi.

Američka pevačica Anastasija pre sedam godina udala se za svog telohranitelja, Vejna Njutona, s kojim se upoznala i zbližila dok se borila s rakom dojke. Međutim, brak se raspao tri godine kasnije.


 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online